Libnet.ro
UNICEF

13:45

Sinteza zilei: Cele mai mari afaceri de coruptie din care statul roman a pierdut enorm

Antena3 Antena3,
Sinteza zilei: Cele mai mari afaceri de coruptie din care statul roman a pierdut enorm

Mihai Gadea a prezentat, in editia de joi a emisiunii Sinteza zilei, de la Antena 3, o sinteza a celor mai mari afaceri de coruptie deconspirate in ultimii ani, in urma unor anchete jurnalistice de mare. continuă pe Antena3

Perchezitii la una dintre cele mai mari firme de taximetrie din Iasi intr-un dosar de evaziune fiscala

Autoritatile iesene au organizat joi dimineata, 18 decembrie, trei perchezitii la firma de taximetrie RVR, controlata de cotroversatul om de afaceri Radu Norocea.

Omul care a facut cele mai tari afaceri imobiliare: cine este Ioannis Papalekas

Ioannis Papalekas este unul dintre cei mai cunoscuti investitori imobiliari din Romania si, in acelasi timp, si unul dintre cei mai misteriosi oameni din real estate. Spre exemplu, cu omul de afaceri nu a existat nicio fotografie pana anul acesta.

in 2014 Antena Stars a obtinut cele mai mari cresteri de audienta ale unui post de televiziune

Pe 16 decembrie, Antena Stars aniverseaza un 1 an, an in care postul de televiziune a inregistrat cele mai spectaculoase cresteri de audienta la nivelul tuturor intervalelor orare. Recordul in ceea ce.

Preturile apartamentelor: unde au fost cele mai mari cresteri si cele mai notabile scaderi

Preturile apartamentelor din Bucuresti au avut variatii de cateva procente si in 2014, insa spre deosebire de anii trecuti cand majoritatea evolutiilor erau in minus, anul acesta a adus si scumpiri in unele zone, iar izolat cresterile au fost chiar.

Colinde. Cele mai frumoase obiceiuri de iarna din Baragan, spectacol la muzeu

Cele mai frumoase obiceiuri de iarna din Baragan sunt reunite intr-un spectacol de zile mari de Sectia Etnografie si Arta populara a Muzeului Dunarii de Jos Calarasi. Joi, 18 decembrie 2014, incepand cu ora 11. 00, la demisolul Consiliului Judetean, incepe manifestarea dedicata sarbatorilor, Colindecolinde.

Sinteza zilei: Raed Arafat, declaratii EXCLUSIVE despre operatiunea de salvare a echipajului SMURD PRABUSIT in Lacul Siutghiol

Secretarul de stat in MAI Raed Arafat a vorbit, in editia de marti seara a emisiunii Sinteza zilei, de la Antena 3, despre modul in care au intervenit autoritatile in operatiunea de salvare a echipajului.

Sinteza zilei: Teodor Nitulescu, tupeu de prefect de Teleorman. Ce s-a intamplat cu liderul PDL

Mihai Gadea a redifuzat, in editia de joi a emisiunii Sinteza zilei, reactia incredibila a lui Teodor Nitulescu, prefect PDL de Teleorman in 2011, vizavi de o echipa de jurnalisti care a intrat in Prefectura.

Gafa a lui Mihai Gadea, semnalata de Sabin Orcan: Realizatorul de la Sinteza zilei a calificat drept informatie un fapt sustinut cu formula se pare

Mihai Gadea face o noua gafa monumentala. Jurnalistul Sabin Orcan a atras atentia asupra faptului ca realizatorul de la Sinteza zilei a folosit o exprimare ce denota lipsa cunostintelor elementare de.

Mircea Badea la Sinteza zilei despre cazul elicopterului prabusit: Am indoieli in ceea ce priveste autenticitatea inregistrarii. Ciomagarii basisti il linseaza pe doctorul Raed Arafat

Mircea Badea a declarat in emisiunea Sinteza zilei de pe Antena 3 ca are dubii in privinta autenticitatii filmului prezentat de Digi 24 care reda dialogul dramatic dintre un pilot aflat in apele inghetate ale lacului Siutghiol si oamenii de pe mal. Emisiunea este construita pe acest tipar, iar Mihai Gadea si Mugur Ciuvica acrediteaza ideea ca este vorba despre o razbunare a basistilor impotriva lui Arafat pentru ca a scos oamenii in strada impotriva sa.

Craciun, BCR: Ma astept ca dobanzile la credite si cele la depozite sa continue sa scada, ramanand insa real pozitive, adica mai mari decat inflatia

In plan apropiat credem ca dobanzile la credite cat si la depozite vor continua sa inregistreze o tendinta descendenta astfel incat nu ar fi de mirare ca inca de la inceputul anului viitor sa vedem o diminuare a dobanzilor la depozite, urmata de o reasezare a celor la credite. Ma astept totusi ca dobanzile depozitelor bancare sa continue sa fie real pozitive, adica mai mari ca inflatia, a spus Radu Craciun, economist sef al BCR. Evolutia sub asteptari a inflatiei creste probabilitatea unei noi scaderi a dobanzii de politica monetara a BNR, din ianuarie, deoarece rata anuala a inflatiei va scadea la 1,1%-1,2% la sfarsitul lui 2014, sub tinta bancii centrale, crede Craciun.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2046 seconds )