Libnet.ro
UNICEF

10:00

Perechea Florin Mergea/Dominic Inglot a fost invinsa in semifinalele probei de dublu din cadrul turneului de la Dubai

B1 B1,
Perechea Florin Mergea/Dominic Inglot a fost invinsa in semifinalele probei de dublu din cadrul turneului de la Dubai

Perechea formata din romanul Florin Mergea si britanicul Dominic Inglot a ratat calificarea in finala probei de dublu din cadrul turneului de la Dubai, informeaza atpworldtour. com. Mergea si Inglot au fost. continuă pe B1

Florin Mergea si Dominic Inglot, eliminati in semifinale la Dubai

Perechea Florin Mergea/Dominic Inglot Romania/Marea Britanie) a ratat calificarea in finala probei de dublu din cadrul turneului de la Dubai, informeaza Mediafax.

Mergea si Inglot i-au invins, din nou, pe fratii Bryan in sferturile de finala din Dubai

Perechea Florin Mergea/Dominic Inglot Romania/Marea Britanie) a invins, joi, in sferturile de finala la dublu ale turneului de la Dubai, scor 7-6 6), 2-6, 10-8, echipa formata din fratii Bob si Mike Bryan, la o luna dupa ce s-a impus in fata liderilor mondali ai probei de dublu la Australian Open, transmite Mediafax.

ATP Dubai: Mergea si Inglot i-au invins pe fratii Bryan si s-au calificat in semifinale

Perechea Florin Mergea/Dominic Inglot Romania/Marea Britanie) a invins, joi, in sferturile de finala la dublu ale turneului de la Dubai, scor 7-6 6), 2-6, 10-8, echipa formata din fratii Bob si Mike Bryan, la o luna dupa ce s-a impus in fata liderilor mondali ai probei de dublu la Australian Open.

Mergea si Inglot joaca, joi, cu fratii Bryan. Ultima data i-au invins pe liderii ATP

Cuplul Florin Mergea/Dominic Inglot Romania/Marea Britanie) joaca, joi, impotriva fratilor Bob si Mike Bryan, lideri ATP in clasamentul de dublu. Meciul din sferturi, de la Dubai, este o reeditare a partidei de la Australian Open.

Florin Mergea si Dominic Inglot s-au calificat in semifinalele probei de dublu din cadrul turneului de la Dubai

Perechea formata din romanul Florin Mergea si britanicul Dominic Inglot s-a calificat, joi, in semifinalele probei de dublu din cadrul turneului de tenis de la Dubai ATP), informeaza Agerpres. Mergea si Inglot.

Florin Mergea, cosmarul fratilor Bryan! Al doilea succes al romanului in fata celui mai bun dublu din tenis

Florin Mergea si englezul Dominic Inglot s-au calificat in semifinale la Dubai, dupa o noua victorie de rasunet in fata gemenilor Bryan.

O noua victorie obtinuta de Mergea si Inglot in fata fratilor Bryan

Florin Mergea si Dominic Inglot s-au calificat, joi, in semifinalele probei de dublu la turneul de la Dubai dupa o victorie in fata liderilor mondiali, fratii americani Bob si Mike Bryan.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )