Libnet.ro
UNICEF

21:15

in perioada 16-18 septembrie au loc Zilele Bucurestiului 2016: Evenimentul va fi marcat prin concerte, expozitii si spectacole in aer liber cu artisti de renume

B1 B1,
in perioada 16-18 septembrie au loc Zilele Bucurestiului 2016: Evenimentul va fi marcat prin concerte, expozitii si spectacole in aer liber cu artisti de renume

Zeci de evenimente culturale sunt organizate in weekend in Piata Constitutiei, Parcul Cismigiu si Parcul Herastrau, pentru a marca implinirea a 557 de ani de la prima atestare documentara a. continuă pe B1

Cum sa-ti petreci week-end-ul in Capitala, de Zilele Bucurestiului

In perioada 16-18 septembrie, bucurestenii si nu numai sunt invitati sa ia parte la concerte, expozitii, ateliere, spectacole de teatru si parade, plimbari cu trasuri si teatru pentru copii, cu ocazia Zilelor Bucurestiului, informeaza un comunicat al PMB.

Infectia cu virusul West Nile. 18 cazuri nou confirmate in perioada 1 - 9 septembrie

18 cazuri noi de infectie cu virusul West Nile au fost confirmate in perioada 1 - 9 septembrie 2016, potrivit Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului National de Sanatate Publica.

Targul Gaudeamus Carte Scolara 2016 va avea loc in perioada 15-25 septembrie in Piata Universitatii din Capitala

Targul Gaudeamus Carte Scolara 2016, ajuns la editia a XIV-a, va avea loc in perioada 15 - 25 septembrie in incinta unui pavilion expozitional amplasat in Piata Universitatii din Bucuresti, pe bulevardul Regina Elisabeta, pe platoul de deasupra parcarii subterane.

Horoscop Astrocafe.ro pentru saptamana 12 18 septembrie 2016

Va prezentam horoscopul Astrocafe. ro pentru saptamana 12 18 septembrie 2016. Berbec Energia astrala a saptamanii te predispune la transformari interioare profunde, rascoliri sufletesti greu de explicat in.

Andreea Banica si Carla`s Dreams la zilele orasului Baia de Arama

La acest sfarsit de saptamana, in zilele de 16-18 septembrie 2016, are loc editia a XVIII-a a Festivalului National de Folclor ,,Munte, Munte, brad frumos. Vor evolua pe scena ansambluri de prestigiu din tara si interpreti indragiti de muzica populara. Marele premiu va fi in valoare de 3500 de lei.

Zilele Bucurestiului - spectacole, ateliere si expozitii in Piata Constitutiei, Parcul Herastrau si Parcul Cismigiu

Bucurestenii sunt invitati sa participe, la sfarsitul acestei saptamani, la evenimentele dedicate implinirii a 557 de ani de atestare istorica a Capitalei organizate in Piata Constitutiei si parcurile Cismigiu si Herastrau, unde urmeaza sa aiba loc concerte, expozitii, ateliere, spectacole de teatru si parade sau plimbari cu trasura, anunta Primaria Capitalei, intr-un comunicat citat de Agerpres.

Incep Zilele Bucurestiului! Vezi ce evenimente vor avea loc in acest weekend in Parcul Cismigiu, Parcul Herastrau si Piata Constitutiei

Bucurestiul sarbatoreste in acest weekend 557 de ani de la atestare. Cu aceasta ocazie, Primaria Capitalei organizeaza concerte, expozitii, ateliere, spectacole de teatru si parade, plimbari cu trasura si teatru pentru copii in Piata Constitutiei, Parcul Herastrau si Parcul Cismigiu. Intrarea la toate evenimentele este gratuita.

Ghid de iesit in week-end: ce evenimente si concerte avem in Bucuresti

In week-end-ul eclipsei de luna Bucurestiul nu doarme. In acest sfarsit de saptamana se desfasoara un maraton de filme in cadrul Noptii Albe a Filmelor Romanesti, capitala e sarbatorita pentru ca implineste 557 de ani de la prima atestare documentara, iar autoarea hit-ului Lost on You si Asaf Avidan canta la Arenele Romane. Daca inca nu ti-ai facut o harta de iesit in oras, iata care sunt cele mai asteptate evenimente din perioada 16-18 septembrie.

Oracolscopul Astrocafe.ro: Mesajele Enchanted Map pentru saptamana 12-18 septembrie 2016

Mesajele si ghidarea pentru aceasta saptamana vin prin intermediul Cartilor Oracol Enchanted Map- Colette Baron-Reid. OracolScopul, creat de Astrocafe, este o etalare saptamanala cu carti oracol, cate o carte.

ştiri de la B1

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )