Libnet.ro
UNICEF

09:01

O persoana a murit carbonizata si alte patru au fost grav ranite intr-un incendiu produs la Ramnicu Sarat

Adevărul Adevărul,
O persoana a murit carbonizata si alte patru au fost grav ranite intr-un incendiu produs la Ramnicu Sarat

O persoana a murit si alte patru, intre care si un copil, au suferit arsuri severe, in urma unui incendiu izbucnit, marti seara, intr-o gospodarie de pe strada Ilie Pavel din municipiul Ramnicu Sarat. Cauza probabila a incendiului este explozia unei butelii in interiorul locuintei. continuă pe Adevărul

Incendiu puternic in Buzau: O persoana a murit si alte patru au fost ranite

O persoana a murit si alte patru au ajuns la spital cu arsuri puternice, in urma unui incendiu. Incidentul a avut loc marti seara, in municipiul Ramnicu Sarat, cand flacarile le-au.

O casa din Ramnicu Sarat, cuprinsa de flacari. O persoana a murit, alte patru au ajuns la spital

O persoana a murit si alte patru au fost ranite, marti seara, dupa ce locuinta acestora din municipiul Ramnicu Sarat a fost cuprinsa de flacari. Victimele au fost transportate la spital, cu arsuri.

Accident grav in Brasov. Un tata si fiica sa au murit, iar alte trei persoane au fost ranite

Doua persoane au murit, iar alte trei au fost ranite, dintre care una se afla in coma, duminica, dupa ce au fost implicate intr-un accident rutier, in tre localitatile Codlea si Vladeni din judetul Brasov.

Un tanar a murit si altul a fost grav ranit intr-un accident rutier pe DN24. in masina politistii au gasit o sticla de votca si una de sampanie

Accidentul a avut loc azi noapte, dupa ce ambii tineri s-au dus sa se distreze la discoteca de la Paunesti. Medicii nu au mai putut face nimic.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )