Libnet.ro
UNICEF

18:00

Peste 2,19 milioane de persoane au murit din cauza pandemiei in intreaga lume de la finalul anului 2019

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Peste 2,19 milioane de persoane au murit din cauza pandemiei in intreaga lume de la finalul anului 2019

Peste 2,19 milioane de persoane au murit din cauza pandemiei de coronavirus in intreaga lume de la finalul anului 2019. continuă pe Ziarul Bursa

Dan Capatos, in mijlocul unui scandal din cauza vaccinului anti-covid-19. Fanii lui sunt furiosi

Dan Capatos se afla in mijlocul unui scandal, legat de vaccinarea impotriva Covid-19. Vaccinarea impotriva coronavirusului este in plina desfasurare, iar acest proces a creat mari controverse. Etapa a doua de vaccinare a inceput pe data de 15 ianuarie, iar numarul persoanelor inscrise pentru a se imuniza este de aproximativ 190. 000 de persoane. in cea .

Peste 82,5 milioane de vaccinuri anticovid, facute pana acum in lume. Cum sta Romania in TOPURILE privind rata vaccinarii si numarul total de doze

Peste 82,5 milioane de doze de vaccin contra Covid-19 au fost administrate in 59 de tari, potrivit datelor colectate de Bloomberg. Rata medie a vaccinarii din lume a ajuns la circa 3,95 milioane de doze pe zi.

Sute de masini si persoane blocate in iadul alb de la Constanta. Drumurile sunt inchise in tot judetul, iar curentul oprit in 20 de localitati

Judetul Constanta se afla sub cod portocaliu de viscol. Aproape 200 de autovehicule cu 439 de persoane la bord au ramas blocate, miercuri seara, pe drumurile din judetul Constanta, din cauza zapezii. Autoritatile au inchis toate drumurile nationale si judetene, cu exceptia DN 39, DN 39 A si A2. De asemenea, 20 de localitati din judetul Constanta nu sunt alimentate cu energie electrica, nefiind probleme in alimentarea acestora cu gaze si apa.

E la un pas sa fie demis! Poporul, nemultumit de presedinte din cauza pandemiei si a libertatilor

Potrivit unui deputat din Franta, presedintele Emmanuel Macron risca sa fie demis. Asta din cauza nemultumitor generate de gestionarea pandemiei de coronavirus si de limitarea libertatilor cetatenilor francezi. Emmanuel Macron, la un pas sa fie demis din functie Fost candidat la presedintie, deputatul francez Nicolas Dupont-Aignan, avertizeaza ca, din cauza limitarilor impuse in contextul pandemiei .

Drumul Transbucegi, inchis din cauza unei avalanse

Transbucegi, drumul judetean care face legatura, prin munti, intre Sinaia si Cabana Piatra Arsa, este inchis, vineri, din cauza unei avalanse, anunta Politia Prahova.

Trafic rutier restrictionat, joi dimineata, in sud-estul tarii, din cauza conditiilor meteo

Traficul rutier este restrictionat, joi dimineata, in sud-estul tarii, din cauza ninsorii viscolite si a vizibilitatiireduse. Centrul Infotrafic anuntaca, la primele ore ale zilei este.

Perchezitii in Bucuresti, Giurgiu si Ilfov, intr-un dosar de contrabanda cu tigarete. Prejudiciul evaluat - Peste 5,5 milioane de lei

Politistii efectueaza joi sapte perchezitii in Bucuresti si in judetele Giurgiu si Ilfov, la societati comerciale si persoane cercetate pentru contrabanda, contrabanda asimilata si folosirea de acte.

CNCAV: Peste 25.000 de persoane vaccinate anti-COVID-19 in ultima zi. Au fost inregistrate 140 de reactii adverse comune si minore

Comitetul National de Coordonare a Activitatilor privind Vaccinarea impotriva COVID-19 CNCAV) a anuntat ca, in ultimele 24 de ore, au fost administrate 25. 396 de doze din vaccinul Pfizer - BioNTech la 25. 396 de.

Peste 1.300 de persoane posibil sa fi sarit randul la vaccinare. Vlad Voiculescu: Romania nu e sat fara caini. Vor exista sanctiuni (VIDEO)

Vlad Voiculescu, ministrul Sanatatii, a declarat ca e posibil ca peste 1. 300 de persoane sa fi sarit randul la vaccinarea anti-COVID-19. Se vor face anchete la nivelul centrelor de vaccinare, iar coordonatorii ca.

Necropsiile victimelor de la Bals: cel putin doi pacienti au murit din cauza expunerii la flacara directa

Rezultatele necropsiilor victimelor de la Matei Bals arata ca cel putin doua dintre cele cinci victime ale incendiului de vineri au murit in urma expunerii la flacara directa.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )