Libnet.ro
UNICEF

23:00

Seful DGIPI, Gelu Oltean, audiat la DNA in dosarul in care sunt anchetati procurorii George Balan si Marcel Sanpetru

Hotnews Hotnews,
Seful DGIPI, Gelu Oltean, audiat la DNA in dosarul in care sunt anchetati procurorii George Balan si Marcel Sanpetru

Seful Directiei Generale de Informatii si Protectie Interna DGIPI) din cadrul Ministerului de Interne, Gelu Oltean, s-a prezentat joi la DNA pentru a fi audiat in dosarul in care sunt cercetati procurorii George Balan, Marcel Sanpetru, precum si judecatoarea de la ICCJ Georgeta Barbalata si fostul sef al SIPI Ilfov Mihai Vlad, scrie agentia Agerpres, care citeaza surse judiciare. continuă pe Hotnews

Seful DGIPI, Gelu Oltean, audiat la DNA.

Seful Directiei Generale de Informatii si Protectie Interna DGIPI) din cadrul Ministerului de Interne, Gelu Oltean, s-a prezentat joi la DNA pentru a fi audiat in dosarul in care sunt cercetati procurorii George Balan, Marcel Sanpetru, precum si judecatoarea de la ICCJ Georgeta Barbalata si fostul sef al SIPI Ilfov Mihai Vlad, sustin surse judiciare, potrivit Agerpres. Aceleasi surse au declarat ca seful DGIPI a venit in calitate de martor pentru a da lamuriri in acest dosar. DNA preciza, in .

Seful DGIPI, Gelu Oltean, audiat la DNA. Vezi si precizarile institutiei.

UPDATE DGIPI a precizat ieri, intr-un comunicat trimis redactiei Romania Libera, ca directorul institutiei, Gelu Oltean, nu are nici o calitate procesuala in acest dosar. DGIPI mai arata ca, in urma anchetdei desfasurate de procurori, seful SIPI Ilfov, Mihai Vlad, nu mai desfasoara activitati care presupun accesul la informatii clasificate. Seful Directiei Generale de Informatii si Protectie Interna DGIPI) din cadrul Ministerului de Interne, Gelu Oltean, s-a prezentat joi la DNA pentru a .

Seful DGIPI, Gelu Oltean, chemat la audieri de DNA

Seful Directiei Generale de Informatii si Protectie Interna, Gelu Oltean, a fost chemat, joi, la audieri de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie. Oltean a fost chemat in dosarul in care sunt.

Seful DGIPI audiat la DNA

Seful Direc and tiei Generale de Informa and tii si Protec and tie Interna DGIPI), comisarul sef Gelu Oltean, a fost chemat la DNA in dosarul procurorilor George Balan si Marcel Sampetru, acuzati de trafic de influenta, anunta sursele de presa.

Remus Vulpescu, fost sef OPSPI, audiat la DNA in dosarul Oltchim: Domnul Diaconescu mi-a spus in timpul negocierilor ca ar face orice ca sa mai dureze privatizarea. Mi-a fost foarte clar ca nu avea banii

Fostul sef al Oficiului pentru Participatiile Statului si Privatizare in Industrie, Remus Vulpescu, a fost audiat, luni, la DNA in dosarul deschis pe numele lui Dan Diaconescu privind privatizarea Oltchim. Dosarul a fost deschis ca urmare a unei plangeri formulate de Remus Vulpescu. Fostul sef al OPSPI le-a spus jurnalistilor, la iesirea din sediul DNA, ca Domnul diaconescu ma luase pe mine, era cam 11 noaptea, nu mai erau negocieri. Intr-un moment mi-a spus ca ar face orice ca sa mai dureze privatizarea. Mi-a fost foarte clar ca nu avea banii.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )