Libnet.ro
UNICEF

01:06

Peste 2.000 de Renault Clio IV din Romania sunt rechemate in service din cauza franelor

Hotnews Hotnews,
 Peste 2.000 de Renault Clio IV din Romania sunt rechemate in service din cauza franelor

Renault a identificat la 2. 018 masini Clio IV din Romania o posibila deteriorare a conductei/conductelor flexibile de frana pentru rotile din fata, fapt care poate conduce la diminuarea eficacitatii sistemului de franare al masinii. Din acest motiv toate aceste automobile sunt rechemate in service. continuă pe Hotnews

Andreea Balan are cel mai bun show din Romania, au decis fanii Media Music Awards

Fanii Media Music Awards, cea mai mare gala de premii muzicale din Romania, au hotarat ca Andreea Balan este artistul roman care ofera publicului cel mai bun show.

A disparut casa memoriala a lui Spiru Haret, cel care a facut Lista monumentelor istorice din Romania

A fost demolata casa memoriala a celui care a facut Lista monumentelor istorice din Romania. Vorbim despre Spiru Haret, un nume purtat azi de zeci de scoli, universitati sau strazi. Americanii au botezat si un.

ANAF va aduna informatii despre clientii bancari din Romania si din strainatate. Care este motivul

Agentia Nationala de Administrare Fiscala va primi informatii despre clientii bancari de la entitatile din Romania, care au deja obligatia de a transmite informatii catre Oficiul National de Prevenire si Combatere a Spalarii Banilor, dar si de la institutiile de credit din strainatate.

Stomatologul care are grija de trupele NATO din Romania. Are un business de milioane de euro

Magazin ambulantastfel era considerat in perioada comunista Taner Chemal, unul dintre cei mai cunoscuti stomatologi din Romania, specializati in implantologie. A inceput propria afacere, clinica Implantodent, in 1999, din.

Topul marilor orase din Romania in privinta serviciilor publice: Cluj Napoca pe primul loc

Cluj Napoca se claseaza pe primul loc intr-un clasament al modului in care marile orase din Romania performeaza in privinta serviciilor publice locale. Clasamentul a fost realizat de Institutul de Politici Publice IPP) si masoara cat de eficient au fost administrate cele mai reprezentative servicii publice locale in municipiile mari.

Pilotul planorului disparut este cel mai bun din Romania. Ce record a vrut sa doboare!

Mircea Craciun, pilotul care a disparut, joi, cu planorul sau, este considerat cel mai bun pilot de planor din Romania. El voia sa stabileasca un record mondial de 1000 km de zbor liber.

Mircea Craciun, considerat cel mai bun pilot de planor de distanta din Romania. Pilotul disparut se pregatea sa realizeze un record mondial

Mircea Craciun, pilotul care a disparut cu planorul, joi, dupa ce si-a luat zborul din Masivul Postavarul, este considerat cel mai bun pilot de planor de distanta din Romania, el pregatindu-se pentru a atinge un record mondial de 1. 000 de kilometri in zbor liber.

Satele din Romania care exista doar pe harta

In Romania exista locuri de poveste unde nu mai exista niciun locuitor, scrie dcnews. ro. Peste 120 de localitati exista doar pe harta oficiala a Romaniei, dupa ce, potrivit ultimului recensamant, fie se afla.

Proiect unic in Romania. Sunt vizate cetatile dacice din Muntii Orastiei

Muzeele romanesti incep sa foloseasca tot mai mult tehnologia pentru a oferi publicului servicii de calitate. De anul viitor, veti putea admira cetatile dacice din Muntii Orastiei fara a fi nevoiti.

Cum invata Generatia touch-screen: Un studiu despre modelele si interesele elevilor din Romania, dar si despre muzica si filmele pe care le prefera

Elevii romani sunt nervosi, egoisti si superficiali, dar si inteligenti si pragmatici. Asa ii vad profesorii pe adolescentii de clasa a VII-a, pe care ii numesc Generatia Facebook sau Generatia touch-screen si cu care spun ca lucreaza foarte greu. Pe de alta parte, aceiasi profesori sunt nominalizati de doar 7% din elevi la intrebarea Care sunt persoanele pe care le admirati. Rezultatele apartin studiului Cultura Elevilor si Invatarea, realizat de Institutul de Stiinte ale Educatiei. Cercetatorii avertizeaza ca lipsa unui interes al tinerilor catre fenomenele sociale mai complexe reprezinta un posibil risc legat de mentinerea elevilor in zona dependentei ideologice, fapt sesizat de profesori 'usor de manipulat de catre cei interesati'). Descarca din articol studiul integral Cultura Elevilor si Invatarea.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )