Libnet.ro
UNICEF

15:15

Peste 30 de gospodarii din Buzau au fost inundate, iar un microbuz de calatori a ramas blocat in trafic

B1 B1,
Peste 30 de gospodarii din Buzau au fost inundate, iar un microbuz de calatori a ramas blocat in trafic

Peste 30 de gospodarii, dintre care 22 din municipiul Buzau, precum si subsolurile Maternitatii si Spitalului Judetean de Urgenta Buzau, au fost inundate in noaptea de miercuri spre joi in urma averselor cu. continuă pe B1

Sute de gospodarii din Buzau, inundate in ultimele 2 zile. Cantitatea de precipitatii inregistrata a fost istorica

Sute de gospodarii au fost inundate in judetul Buzau in ultimele doua zile, cand cantitatea de precipitatii inregistrata a fost istorica, in unele zone depasind o suta de litri pe metru patrat in numai.

Peste 100 de gospodarii din Rodna au fost inundate in urma unei ploi torentiale

O ploaie torentiala a facut ravagii in comuna bistriteana Rodna. Peste 100 de gospodarii au fost inundate, iar drumul national care trece prin localitate a fost blocat de ape si aluviuni in mai multe zone. Apa a ajuns in gospodariile si beciurile oamenilor.

Arad: Mai multe strazi si imobile au fost inundate, iar copaci rupti au cazut peste masini, in urma unei furtuni

Mai multe strazi si imobile din Arad au fost inundate, miercuri dupa-amiaza, iar copaci rupti au cazut peste masini, chiar si peste un tramvai, fara a exista raniti, in timp ce zeci de locuitori au sunat la.

Italia: Mai multe strazi din Milano, complet inundate, in urma unei furtuni puternice

Mai multe strazi din Milano au fost complet inuindate, in urma unei furtuni puternice, care s-a abatut asupra regiunilor din nordul Italiei, dupa cum a relatat marti La Repubblica. Autoritatile municipale au.

Fost consilier judetean din Buzau, in conflict de interese

Agentia Nationala de Integritate a constatat incalcarea regimului juridic al conflictului de interese in materie administrativa si penala de catre Dumitru Dobrica, fost Consilier judetean in cadrul Consiliului Judetean Buzau.

Un nou atac cibernetic de tip Troian a facut deja peste 30.000 de victime

Criminalii cibernetici targeteaza din nou utilizatorii cu un email ce pare o atentionare de incalcare de copyright de la un studio cunoscut, care vine insa la pachet cu un troian. Probabil unii dintre voi ati primit deja un email de la Sony sau EMI, ori de la Paramount sau Dreamworks, prin care unul din studiourile mentionate mai sus va atentioneaza ca ati incalcat legile de copyright internationale. Desigur, utilizatorii de YouTube si creatorii de continut pot fi atrasi mai rapid [].

POTOP in Arad: Peste 50 de copaci au fost rupti in timpul furtunii, sapte cazand pe masini

Peste 50 de copaci au fost rupti de vant in municipiul Arad, in timpul furtunii de miercuri dupa-amiaza, sapte dintre arbori cazand peste masini, iar unul peste un loc de joaca unde nu erau copii, fara sa.

Dan Voiculescu, contrazis de un inculpat din dosar. Fost cenzor ICA: Dansul se implica personal, dadea telefon daca nu se plateau impozitele

Dan Voiculescu este dat de gol de ceilalti inculpati din dosar. Unul dintre ei le-a declarat clar magistratilor ca a lucrat cu fondatorul PC, care s-a implicat in functionarea ICA si ii suna tot timpul. Nu doar.

ştiri de la B1

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )