Libnet.ro
UNICEF

21:30

Peste 30 de masini furate din noua state au fost gasite in Romania

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Peste 30 de masini furate din noua state au fost gasite in Romania

Peste 30 de vehicule, printre care 26 de autoturisme, doua camioane, trei motociclete si o rulota, furate din Italia, Franta, Germania, Belgia, Spania, Ungaria, Danemarca si Luxemburg, au fost gasite in Romania, in cadrul unei actiuni internationale. continuă pe Wall-Street Ro

Peste 30 de autoturisme, camioane si motociclete furate din noua state au fost gasite in Romania

Peste 30 de vehicule, printre care 26 de autoturisme, doua camioane, trei motociclete si o rulota, furate din Italia, Franta, Germania, Belgia, Spania, Ungaria, Danemarca si Luxemburg, au fost gasite in Romania, in cadrul unei actiuni internationale sprijinite de Europol, Interpol, Tispol si Frontex.

VIDEO Surse din piata auto: 130.000 de masini Volkswagen din Romania au softul-problema. Verifica daca modelul tau apare in lista

In Romania au fost inmatriculate aproximativ 130 de mii de masini Volkswagen, echipate cu softul care pacaleste testul de poluare, potrivit unor surse din piata auto.

O femeie din SUA a fost executata in aceasta dimineata. Crima de poveste la care participase

Dupa o intarziere de cinci ora, o femeie din Statele Unite ale Americii condamnata la moarte a fost executata miercuri dimineata, pentru acuzatia de a fi participat la uciderea sotului ei, scrie CNN. Kelly.

Un aeroport international din Romania a fost inchis

Aeroportul International Craiova a fost inchis complet pana pe 24 octombrie. De aici nu mai zboara decat elicopterul SMURD. Masura a fost luata pentru a se putea lucra la pista aeroportului, echipamentele.

Descoperire socanta la o stana din Botosani: A fost gasit plin de sange

Un cioban a fost omorat in bataie, la stana unde abia se angajase. Barbatul avea 55 de ani si presupun oamenii legii a fost omorat chiar de seful stanii, scrie adevarul. ro. Aurel Suster a fost gasit mort de un.

PayWell Romania: Cresterea medie a salariilor din sectorul privat a fost de 4,1% in 2015

Cresterea medie a salariilor din sectorul privat a fost de 4,1% in 2015, potrivit editiei din acest an a studiului salarial si de beneficii PayWell Romania, nivel similar celui de anul trecut. Cea mai mare crestere salariala in 2015 a fost inregistrata in sectoarele farmaceutic si bunuri de larg consum 4,5% in fiecare caz). Similar anului trecut, cresteri salariale sub media pietei au fost calculate pentru sectoarele bancar 2%) si retail 3. Desi diferenta nu este majora, este primul an dupa multa vreme in care cresterea medie salariala din Romania a fost mai mare decat cea planificata initial de companii 3,9%). Acesta este un semn ca economia este pe o traiectorie de crestere, a declarat Mihaela Mitroi, Liderul Departamentului de Consultanta Fiscala si Juridica, PwC Romania.

O batrana din Constanta a fost inselata cu 134.000 de lei. Ce metoda a folosit infractorul

O femeie in varsta de 83 de ani, din Constanta, a fost inselata cu 134. 000 de lei prin metoda Accidentul. Femeia a fost contactata de un barbat care a pretins ca este fiul ei, i-a spus ca a provocat un accident si a convins-o sa ii dea banii unui barbat care a venit la usa sa.

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1917 seconds )