Libnet.ro
UNICEF

16:30

Peste 320 de site-uri din SUA si Europa, iNCHISE pentru ca vindeau produse contrafacute

Antena3 Antena3,
Peste 320 de site-uri din SUA si Europa, iNCHISE pentru ca vindeau produse contrafacute

Peste 320 de site-uri prin care se vindeau produse contrafacute au fost inchise de autoritatile de specialitate din SUA si agentii europene coordonate de Europol, in urma unei anchete la care a participat si. continuă pe Antena3

Europol a inchis peste 320 de site-uri care vindeau marfa contrafacuta

Europol a anuntat ca a inchis peste 320 de site-uri, unele dinRomania, prin intermediul carora se vindea marfa contrafacuta, in cursul unei anchete, potrivit Mediafax. Europol a participat la operatiunea.

Atac informatic asupra unor site-uri guvernamentale din Coreea de Sud

Mai multe site-uri guvernamentale si ale presei din Coreea de Sud, intre care cel al presedintiei, au fost tinta unui atac informatic coordonat, marti, a anuntat Ministerul Stiintelor, citat de AFP.

Mai multe site-uri guvernamentale sud-coreene, tinta unui atac informatic

Mai multe site-uri guvernamentale si ale presei din Coreea de Sud, intre care cel al presedintiei, au fost tinta unui atac informatic coordonat, marti, a anuntat Ministerul Stiintelor, potrivit AFP, citata de.

Salariul mediu al bancherilor de top din SUA si Europa a scazut cu 10%

Pachetul salarial mediu al bancherilor de top din Statele Unite ale Americii SUA) si Europa a scazut cu 10% anul trecut, la 11,5 milioane de dolari, potrivit unui studiu derulat la cererea cotidianului britanic Financial Times, citat de Mediafax.

Priviti-le cat mai puteti! Cele 11 MONUMENTE din SUA ar putea fi DISTRUSE.

Administratia Nationala pentru Conservare Istorica din SUA a publicat o lista actualizata cu cele mai amenintate monumente istorice din Statele Unite. Daca autoritatile americane nu vor lua masuri pentru consolidarea si pastrarea monumentelor istorice aflate in pericol, acestea risca sa dispara in doar cativa ani, conform publicatiei Business Insider. Citeste si FOTO: Cum s-a nascut si dezvoltat un oras din VESTUL SALBATIC. Imaginile sunt fascinante! Din galeria foto de mai sus veti afla .

FOTO INCREDIBILE: Cum a traversat Nik Wallenda Marele Canion din SUA pe SARMA.

Nik Wallenda, acrobatul supranumit regele mersului pe sarma la mare inaltime, a traversat, duminica, Marele Canion din SUA fara echipament de protectie si a stabilit un nou record, conform Mediafax. Nik Wallenda a intrat astfel in istorie ca primul om care a traversat Marele Canion mergand pe sarma. Wallenda s-a aflat la cea mai mare inaltime pe care a incercat-o pana in prezent, adica la 457 de metri deasupra raului Little Colorado. Discovery Channel a difuzat in direct evenimentul in .

S-au dus vremurile bune pentru bancheri? Salariul mediu a scazut cu 10% in SUA si Europa

Pachetul salarial mediu al bancherilor de top din SUA si Europa a scazut cu 10% anul trecut, la 11,5 milioane de dolari, in contextul presiunilor exercitate de investitori si autoritatile de reglementare, potrivit unui studiu derulat la cererea.

Cazul Snowden: Agentia Nationala de Securitate din SUA isi va intari mecanismele de supraveghere impotriva unor noi scurgeri de informatii

Directorul Agentiei Nationale de Securitate a Statelor Unite NSA) a anuntat ca vor fi implementate noi proceduri de securitate informatica pentru a impiedica scurgeri de informatii similare celor generate de fostul consultant NSA Edward Snowden, relateaza AFP. La randul sau, liderul Comisiei de Informatii din Camera Reprezentantilor, Mike Rogers, a declarat ca SUA trebuie sa il aduca inapoi pe Snowden si ca actiunile lui sfideaza logica.

Curtea Suprema din SUA declara anticonstitutionala legea care interzice casatoriile gay

Curtea Suprema a Statelor Unite a invalidat miercuri legea ce apara casatoria definind-o ca pe o uniune intre un barbat si o femeie, relateaza Reuters. Legea, care dateaza din 1976, este.

Pandurii si Petrolul si-au aflat adversarii din Liga Europa. Care sunt adversarii echipelor romanesti

Cele trei echipe romanesti calificate in Liga Europa, Astra Giurgiu,Pandurii Targu Jiu si Petrolul Ploiesti, si-au aflat, luni, adversarele de care vor incerca sa treaca pentru a ajunge in grupe. Daca.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )