Libnet.ro
UNICEF

01:05

Peste 875 milioane Euro pentru fermieri, plati directe din fonduri UE

Hotnews Hotnews,
 Peste 875 milioane Euro pentru fermieri, plati directe din fonduri UE

Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura APIA) informeaza luni ca suma totala autorizata la plata pana luni, ca avans aferent Campaniei 2017 de plati directe, este de 875,25 milioane euro pentru un numar de 727. 214 fermieri care au depus Cerere unica de plata pentru fondurile europene. continuă pe Hotnews

Despagubiri record - 1,5 milioane euro - pentru o tanara accidentata pe trecerea de pietoni. Femeia era insarcinata si a pierdut copilul

Tribunalul Ilfov a decis acordarea unor despagubiri record, de un milion si jumatate de euro, unei tinere din Brasov care in urma cu doi ani a fost accidentata pe o trecere de pietoni de catre un sofer baut, anunta news. ro. Femeia era insarcinata in luna a opta si a pierdut copilul, iar de atunci ea este in stare neuro-vegetativa.

Profitul net al BCR a scazut cu 51%, la 123 milioane euro

Banca Comerciala Romana BCR), membra a Erste Group, a obtinut in primele noua luni din acest an un profit net de 559,8 milioane lei 121,8 milioane euro), in scadere cu peste 51% fata de profitul net inregistrat in perioada similara a anului trecut, de 1,145 miliarde lei, potrivit unei surse din presa.

Primaria Capitalei vrea sa cumpere autoturisme si utilitare de peste doua milioane de lei

Primaria Capitalei cumpara 20 de autoturisme cu tractiune integrala, de culoare negru metalizat, cinci autoturisme albe, cu motor hibrid, dar si doua autoutilitare, fiecare fiind estimat la circa 15. 000 de euro bucata, fara TVA, valoarea totala a acestora urmand sa fie de peste doua milioane de lei.

Despagubiri de 1,5 milioane de euro pentru Iulia Ganea, ranita pe o trecere de pietoni de un sofer baut. Este cea mai mare despagubire acordata in Romania

Tribunalul Ilfov a decis ca firma la care era asigura soferul vinovat de accident sa ii plateasca Iuliei Ganea 1,5 milioane de euro. Femeia a stat luni intregi in coma, iar acum este imobilizata la pat. Bebelusul ei a murit in urma accidentului.

Companiile romanesti de armament au exportat arme si echipamente militare in valoare de 100,7 milioane euro

Companiile romanesti de armament au exportat arme si echipamente militare in valoare de 100,7 milioane euro, in primele 6 luni, SUA numarandu-se printre clientii fideli, potrivit.

Erste Group a raportat un profit net de 987,6 milioane euro, la noua luni, in scadere cu 16%

Grupul financiar Erste Group a raportat vineri un profit net de 987,6 milioane euro, in primele noua luni din acest an, in scadere cu 16%, fata de perioada similara a anului trecut.

Indicii BVB au inchis in teritoriu negativ, pe un rulaj de 71,6 milioane euro

Indicii de pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) au inchis in teritoriu negativ ultima sedinta de tranzactionare a saptamanii, lichiditatea totala fiind de 329,31 milioane de lei 71,68 milioane de euro), mult peste anuala de 48,8 milioane de lei, in contextul in care astazi a fost finalizata oferta publica initiala secundara IPO) derulata cu actiuni Sphera Franchise Group SFG).

50 milioane Euro: Noi credite pentru start-upuri romanesti mai riscante

Firmele mici si mijlcii si start-upurile romanesti considerate ca avand un grad mai mare de risc vor putea obtine noi credite de la o banca din Romania, in urma unui acord de imprumut in valoare totala de 50 de milioane de euro, semnat luni cu Banca Europeana de Investitii BEI), potrivit unui comunicat remis StartupCafe. ro.

Indicii BVB au inchis in teritoriu pozitiv, pe un rulaj de 8,6 milioane euro

Indicii de pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) au inchis in teritoriu pozitiv prima sedinta de tranzactionare a saptamanii, lichiditatea totala fiind de 39,54 milioane de lei 8,61 milioane de euro), in scadere fata de rulajul inregistrat vineri 71,68 milioane de euro).

Philips Lighting a inregistrat vanzari de 1.684 milioane euro

Philips Lighting Euronext: LIGHT), a inregistrat vanzari in valoare de 1. 684 de milioane de euro, cu o crestere a vanzarilor de 1,3%, fata de aceeasi perioada a anului precedent cand s-au inregistrat vanzari de 1,745 milioane de euro, potrivit unui comunicatv de presa remis Redactiei.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )