Libnet.ro
UNICEF

07:45

Peste jumatate de MILION de euro - beneficiile implementarii tehnologiilor de smart city in Alba Iulia

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Peste jumatate de MILION de euro - beneficiile implementarii tehnologiilor de smart city in Alba Iulia

Siemens si Primaria Municipiului Alba Iulia au prezentat saptamana aceasta concluziile cercetarii Smart Cities Research. Implementarea tehnologiilor prezentate in studiu ar putea genera, cumulat si pe o perioada de 35 de ani, beneficii. continuă pe Wall-Street Ro

Peste jumatate de MILIARD de euro - beneficiile implementarii tehnologiilor de smart city in Alba Iulia

Siemens si Primaria Municipiului Alba Iulia au prezentat saptamana aceasta concluziile cercetarii Smart Cities Research. Implementarea tehnologiilor prezentate in studiu ar putea genera, cumulat si pe o perioada de 35 de ani, beneficii.

Peste 75 milioane euro pentru romanii din diaspora care vor sa-si deschida o afacere

Autoritatea de Management pentru Programul Operational Capital Uman AM POCU), din cadrul MDRAPFE, a aprobat 32 proiecte in valoare de 76 milioane euro, prin Diaspora Start Up, potrivit unui comunicat de presa trimis Redactiei.

CTP primeste finantare de la BERD si BCR si va investi peste 100 mil. euro in extinderea proiectului logistic din Vestul Capitalei

Dezvoltatorul de proiecte logistice CTP, Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD) si BCR au anuntat semnarea unei facilitati de credit in valoare totala de 75,8 milioane de euro, dintre care 36,7 milioane de euro au fost imprumutati de.

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2259 seconds )