Libnet.ro
UNICEF

10:46

Petit Bateau deschide al doilea magazin din Bucuresti cu 175.000 euro

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Petit Bateau deschide al doilea magazin din Bucuresti cu 175.000 euro

Petit Bateau, marca franceza de vestimentatie care a inventat body-ul pentru bebelusi, deschide al doilea magazin in Bucuresti, pe Calea Dorobantilor, in urma unei investitii de 175. 000 de euro. continuă pe Wall-Street Ro

FOTO. Incendiu de amploare in Piata Moghioros din Bucuresti. Un restaurant si un depozit de fructe au fost distruse

Un incendiu de amploare a izbucnit, vineri seara, in Piata Moghioros din Bucuresti. Un restaurant si un depozit de fructe au fost distruse. Au mai fost afectate o pescarie si cateva magazine din zona. Doua persoane au suferit atacuri de panica.

Liviu Dragnea despre candidatii PSD din Bucuresti: Nu suntem intarziati, dar nici nu putem sa o mai lungim dupa saptamana viitoare. / Vreau ca din Constitutie sa dispara notiunea de imunitate

Presedintele PSD Liviu Dragnea a confirmat, miercuri, la Adevarul Live, ca numele candidatilor PSD la primariile din Bucuresti - atat la primaria generala, cat si la cele de sector - vor fi anuntate saptamana viitoare. Nu suntem intarziati, dar nici nu putem sa o mai lungim dupa saptamana viitoare, a declarat Liviu Dragnea.

Incediu puternic la mansarda unui bloc din Bucuresti

Un incediu puternic a izbucnit, miercuri dimineata, la un bloc de pe Bulevardul 1 Decembrie din Bucuresti. Focul a cuprins mansarda si s-a extins pe o suprafata de 1000 de metri, iar pompierii intervin cu 16 autospeciale, anunta Mediafax.

Mihaela Galatanu, DTZ: Cererea de spatii de birouri din Bucuresti ar putea inregistra valori record in 2016

Consultantii imobiliari de la cele mai importante companii de profil din tara noastra vin cu estimari optimiste in ceea ce priveste evolutia pietei de birouri din Bucuresti, in acest an, cu un volum consistent in ceea ce priveste livrarea de noi spatii. Mihaela Galatanu, head of research in cadrul companiei DTZ, considera ca, in 2016, cererea de spatii de birouri din Capitala ar putea inregistra valori record si va fi sustinuta de cereri noi, in special pe partea de extinderi.

Grupul italian Calzedonia deschide primul magazin Tezenis din Romania, in urma unei investitii de aproape 400.000 de euro

Grupul italian Calzedonia, care mai detine in Romania brandul de lenjerie Intimissimi, a inaugurat primul magazin Tezenis din Romania, in AFI Palace Cotroceni, in urma unei investitii de aproximativ 400. 000 de euro.

Al doilea evadat din arestul Sectiei de Politie 19 din Bucuresti, prins in Ilfov

Politia Romana anunta ca si cel de-al doilea evadat Tulli Marius Renato a fost prins joi seara de catre polistii bucuresteni intr-o localitate de pe raza judetului Ilfov.

A fost prins si al doilea evadat din Sectia 19 de Politie. Avea un pistol asupra lui

Barbatul care a evadat din arestul Sectiei 19 de Politie, saptamana trecuta, a fost prins joi seara in Bucuresti, iar cand a fost capturat avea asupra lui un pistol. Renato Tulli a.

Avocat din Bucuresti retinut pentru evaziune fiscala. Prejudiciul se ridica la 1,5 milioane de euro

Un avocat in cadrul Baroului Bucuresti, Florin Catalin Ivan, a fost retinut, ieri, pentr infractiunii de evaziune fiscala. in cursul zilei de astazi,11 martie 2016, inculpatul va fi prezentat cu propunere de arestare preventiva judecatorului de drepturi si libertati din cadrul Curtii de Apel Bucuresti. Pentru recuperarea rejudiciului, procurorii su pus sechestru asupra unui numar de 5 imobile si asupra unor conturi bancare identificate in proprietatea inculpatului.

FOTO. Incendiu de amploare intr-o cladire comerciala din Piata Moghioros din Bucuresti

Un incendiu de amploare a izbucnit, vineri seara, intr-o cladire comerciala din Piata Moghioros din Bucuresti. Doua persoane au suferit atacuri de panica.

FOTO. Incendiu de amploare intr-un restaurant din Piata Moghioros din Bucuresti

Un incendiu de amploare a izbucnit, vineri seara, intr-un restaurant din Piata Moghioros din Bucuresti.

actualitate, 10:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )