Libnet.ro
UNICEF

01:05

A petrecut 12 ani in inchisorile regimului comunist: Constantin Bursan a fost comemorat la Hunedoara

Adevărul Adevărul,
A petrecut 12 ani in inchisorile regimului comunist: Constantin Bursan a fost comemorat la Hunedoara

S-au implinit 126 de ani de la nasterea lui Constantin Bursan, un personaj controversat al perioadei interbelice, omul politic pretuit in Hunedoara pentru sprijinul acordat la constructia mai multor biserici si a palatului administrativ din Centrul Vechi. Constantin Bursan a sfarsit intr-o inchisoare a regimului comunist. continuă pe Adevărul

Alarmant: Cel mai tanar consumator de droguri din Vaslui are doar 12 ani!

Consumul de droguri in randul tinerilor vasluieni este un fenomen de amploare, aflat intr-o expansiune ingrijoratoare, motiv pentru politistii impreuna cu specialistii antidrog au demarat o campanie privind descurajarea consumului de stupefiante. Daca anul trecut campania s-a adresat liceenilor, in prezent cei vizati sunt elevii de gimnaziu, dupa ce s-a identificat cel mai tanar consumator din Vaslui avand doar 12 ani!.

Un baiat de 12 ani din Craiova are 78 de doare penale. Copilul a fost pus sa comite ilegalitati chiar de rudele sale

Copilul in varsta de 12 ani este spaima soferilor din Craiova. Baiatul a reusit performanta sa aiba 78 de doare penale dupa ce a dat mai multe spargeri.

Pamela Anderson, dezvaluiri la Cannes: agresata sexual la 6 ani, violata la 12 ani si violata in grup in adolescenta

Pamela Anderson a socat publicul prezent la gala de lansare a fundatiei sale de caritate, un eveniment organizat la Cannes, in momentul in care a dezvaluit in discursul ei oficial ca a fost agresata sexual la varsta de sase ani, violata la 12 ani, iar in adolescenta a fost victima unui viol in grup.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )