Libnet.ro
UNICEF

17:30

Petro Porosenko: Conflictul din estul Ucrainei nu poate fi castigat doar prin mijloace militare

Antena3 Antena3,
Petro Porosenko: Conflictul din estul Ucrainei nu poate fi castigat doar prin mijloace militare

Conflictul din estul Ucrainei dintre armata si rebelii prorusi nu poate fi castigat doar prin mijloace militare, a declarat, luni, la Mariupol, presedintele ucrainean Petro Porosenko, informeaza AFP,. continuă pe Antena3

Petro Porosenko: Conflictul din estul Ucrainei nu poate fi castigat doar prin mijloace militare

Presedintele ucrainean Petro Porosenko a afirmat, luni, ca este imposibil de castigat conflictul din estul Ucrainei dintre armata si rebelii prorusi doar prin mijloace militare. Liderul ucrainean a cerut o.

Lider separatist din estul Ucrainei: Voi fi si mai fericit atunci cand armata noastra va ajunge la granitele Romaniei

Armistitiul semnat vineri la Minsk care presupune incetarea focului intre fortele guvernamentale ucrainiene si rebelii prorusi nu a fost respectat in general, precum au spus presedintii dinRusia si.

Vladimir Putin si Petro Porosenko au convenit sa continue dialogul in vederea pacii

Presedintele rus, Vladimir Putin, si omologul sau ucrainean, Petro Porosenko, au convenit, luni, in cadrul unei discutii prin telefon sa continue dialogul in vederea instaurarii pacii in estul Ucrainei, a .

Vladimir Putin si Petro Porosenko au convenit sa continue dialogul in vederea pacii

Presedintele rus, Vladimir Putin, si omologul sau ucrainean, Petro Porosenko, au convenit, luni, in cadrul unei discutii prin telefon sa continue dialogul in vederea instaurarii pacii in estul Ucrainei, a anuntat Kremlinul, citat de AFP.

UPDATE. Armistitiu intre ucrainieni si separatisti, confirmat de Petro Porosenko si rebeli

Presa din Rusia scrie vineri ca oficialii ucrainieni si separatistii prorusi au ajuns la un acord de incetare a focului in estul tarii. Informatia a fost confirmata de liderul Ucrainei, Petro Porosenko, si de rebeli, informeaza Mediafax.

Petro Porosenko anunta incetarea focului in Ucraina: Kievul si separatistii, acord preliminar de armistitiu

Reprezentanti ai Guvernului de la Kiev au semnat cu rebelii prorusi, la Minsk, un acord preliminar pentru incetarea focului in estul Ucrainei, anunta presedintele ucrainean Petro Porosenko, potrivit BBC.

Petro Porosenko, increzator in mentinerea integritatii teritoriale a Ucrainei

Presedintele ucrainean, Petro Porosenko foto), s-a declarat increzator ca integritatea teritoriala si suveranitatea Ucrainei vor ramane inviolabile, relateaza Interfax Ucraina, in pagina electronica de sambata.

UPDATE. Armistitiu intre ucrainieni si separatisti, confirmat de Petro Porosenko

Presa din Rusia scrie vineri ca oficialii ucrainieni si separatistii prorusi au ajuns la un acord de incetare a focului in estul tarii. Aceasta informatie nu a fost insa confirmata de Kiev sau Moscova, informeaza B1TV.

Petro Porosenko si Vladimir Putin constata ca armistitiul este in general respectat

Presedintele ucrainean Petro Porosenko si omologul sau rus Vladimir Putin au constatat in cursul unei convorbiri telefonice ca armistitiul semnat vineri este in general respectat, a anuntat presedintia ucraineana, relateaza AFP.

Principalele puncte ale protocolului de incetare a focului in estul Ucrainei

Agentia France-Presse prezinta cele 12 puncte ale protocolului de incetare a focului in estul Ucrainei, semnat vineri la Minsk, potrivit documentului furnizat de Organizatia pentru Securitate si Cooperare in Europa OSCE), care a participat la negocierile dintre Kiev si separatistii pro-rusi.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )