Libnet.ro
UNICEF

06:15

Principalele puncte ale protocolului de incetare a focului in estul Ucrainei

Hotnews Hotnews,
 Principalele puncte ale protocolului de incetare a focului in estul Ucrainei

Agentia France-Presse prezinta cele 12 puncte ale protocolului de incetare a focului in estul Ucrainei, semnat vineri la Minsk, potrivit documentului furnizat de Organizatia pentru Securitate si Cooperare in Europa OSCE), care a participat la negocierile dintre Kiev si separatistii pro-rusi. continuă pe Hotnews

VIDEO Acord de incetarea a focului in estul Ucrainei, incepand cu ora 17.00

La Minsk a fost semnat un protocol de incetare a focului incepand cu ora 18:00 17. 00 ora Romaniei), in urma negocierilor dintre OSCE-Rusia-Ucraina si liderii separatistilor de la Donetk si Lugansk, scrie presa ucrainenana citand surse apropiate de negocitorii de la Kiev. Documentul semnat contine 14 puncte printre care incetarea focului si schimbul de prizonieri.

VIDEO Acord de incetarea a focului in estul Ucrainei, incepand cu ora 18.00

La Minsk a fost semnat un protocol de incetare a focului incepand cu ora 18:00 , in urma negocierilor dintre OSCE-Rusia-Ucraina si liderii separatistilor de la Donetk si Lugansk, scrie presa ucraineana citand surse apropiate de negocitorii de la Kiev. Documentul semnat contine 14 puncte printre care incetarea focului si schimbul de prizonieri.

Cele 12 puncte ale armistitiului din Ucraina: cum arata protocolul semnat de Kiev si separatisti

Kievul si separatistii prorusi au semnat, miercuri, la Minsk un protocol de incetare a focului in estul Ucrainei care cuprinde 12 puncte principale, potrivit documentului furnizat de Organizatia pentru Securitate si Cooperare in Europa.

Liderii separatistilor prorusi din estul Ucrainei, pregatiti pentru o incetare a focului

Liderii separatistii prorusi din estul Ucrainei sunt pregatiti sa ceara vineri o incetare a focului, in cazul in care se va ajunge la un acord privind pacea cu Rusia, anuntata de presedintele ucrainean.

Noapte calma in estul Ucrainei, dupa ce Kievul si rebelii prorusi au semnat un armistitiu

Vineri seara a intrat in vigoare armistitiul semnat de fortele guvernamentale de la Kiev si rebelii prorusi, fiind o seara pasnica in estul Ucrainei dupa luni intregi de conflicte, scrie AFP. Primaria.

Lider separatist din estul Ucrainei: Voi fi si mai fericit atunci cand armata noastra va ajunge la granitele Romaniei

Armistitiul semnat vineri la Minsk care presupune incetarea focului intre fortele guvernamentale ucrainiene si rebelii prorusi nu a fost respectat in general, precum au spus presedintii dinRusia si.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )