Libnet.ro
UNICEF

22:00

Petrolul-Gaz Metan ramane 1-1. Ce spune regulamentul

Online Sport Online Sport,
Petrolul-Gaz Metan ramane 1-1. Ce spune regulamentul

Confuzie in finalul meciului Petrolul-Gaz Metan cand, dupa a patra eliminare dictata impotriva mediesenilor, multi au crezut ca Petrolul va castiga meciul cu 3-0 la masa verde. In cele din urma, conform literei regulamentului, rezultatul omologat este cel din teren, adica 1-1, dupa ce Hamza a marcat din lovitura de la 11 metri la ultima faza a meciului. continuă pe Online Sport

Bataie generala la meciul Petrolul - Gaz Metan Medias

Meciul Petrolul - Gaz Metan Medias a fost marcat de o bataie generala, izbucnita in minutul 65, care s-a soldat cu eliminarea jucatorilor Mircea Bornescu si Taher Bawab, noteaza Mediafax.

Incidente grave la Petrolul-Gaz Metan. Bataie generala si doi eliminati

Meciul Petrolul-Gaz Metan Medias a degenerat intr-o bataie generala in minutul 64. Toti jucatorii s-au luat la bataie, inclusiv antrenorul gazdelor Cosmin Contra fiind cu greu potolit de fortele de ordine. Din tribune suporterii Petrolului s-au inflamat si ei scandand: Sarim, sarim si va macelarim.

Bataie generala la meciul Petrolul - Gaz Metan Medias.

Meciul Petrolul - Gaz Metan Medias a fost marcat de o bataie generala, izbucnita in minutul 65, care s-a soldat cu eliminarea jucatorilor Mircea Bornescu si Taher Bawab, potrivit Mediafax. In minutul 65, Bawab a cazut in teren, accidentat, Achim l-a ridicat, impreuna cu Bornescu, jucatorul mediesenilor l-a lovit pe portar, acesta a ripostat si apoi l-a muscat de umar. Apoi a izbucnit o incaierare generala, care a rezultat cu eliminarile lui Bornescu si Bawab. In teren a intrat antrenorul .

Bataie generala la meciul Petrolul - Gaz Metan Medias: Incidente grave pe Ilie Oana, doi jucatori eliminati

Bataie generala la finalul partidei dintre Petrolul si Gaz Metan Medias. Tensiunile au izbucnit in minutul 65, culminand cu eliminarea jucatorilor Mircea Bornescu si Taher Bawab. Bawab a cazut in teren, acci.

Meci turbat la Ploiesti. Petrolul a remizat cu Gaz Metan intr-un meci cu sase eliminati

Ultima partida din acest sezon de la Ploiesti a fost un adevarat teatru de razboi pentru Petrolul si Gaz Metan, un meci terminat cu o multime de cartonase galbene si rosii. Jucatorii s-au luat la bataie in a doua repriza, partida terminandu-se cu doieliminati la Petrolul si patru eliminati la Medias.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )