Libnet.ro
UNICEF

12:15

Petrolul, in play-off-ul Ligii Europa

România Liberă România Liberă,
Petrolul, in play-off-ul Ligii Europa

Petrolul s-a calificat in play-off-ul Ligii Europa dupa ca invins, in aceasta seara, cu 4-1, Viktoria Plzen, in deplasare. continuă pe România Liberă

Petrolul a invins Viktoria Plzen, scor 4-1, si s-a calificat in play-off-ul Ligii Europa

Echipa Petrolul Ploiesti s-a calificat in play-off-ul Ligii Europa, dupa ce a invins, joi, in deplasare, cu scorul de 4-1 3-1), formatia ceha Viktoria Plzen, in mansa secunda a turului trei preliminar al .

Steaua, in play-off-ul Ligii Campionilor

Steaua s-a calificat in play-off-ul Ligii Campionilor dupa ce a invins, aseara, cu 2-1, formatia FK Aktobe. Cu scorul general de 4-3, Steaua merge in play-off-ul Ligii. Golurile Stelei au fost marcate de Chipciu si Stanciu.

Astra s-a calificat in play-off-ul Ligii Europa

Astra s-a calificat in play-off-ul Ligii Europa dupa ce a invins cu 3-2 pe Slovan Liberec, in meciul al doilea al turului trei preliminar.

Astra Giurgiu a invins Slovan Liberec, scor 3-2, si s-a calificat in play-off-ul Ligii Europa

Echipa Astra Giurgiu s-a calificat in play-off-ul Ligii Europa, dupa ce a invins, joi, in deplasare, cu scorul de 3-2 1-2), formatia ceha Slovan Liberec, in mansa secunda a turului trei preliminar al .

Steaua isi afla vineri adversarul din play-off-ul Ligii Campionilor. Cu cine ar putea cadea campioana Romaniei la baraj

Dupa eliminarea lui Aktobe, Steaua se gandeste cu emotii la urmatoarele doua partide din play-off-ul Ligii Campionilor. Ros-albastrii isi vor afla adversarul vineri, cand este programata tragerea la sorti a meciurilor de baraj.

Steaua a invins FK Aktobe, scor 2-1, si s-a calificat in play-off-ul Ligii Campionilor

Steaua Bucuresti s-a calificat in play-off-ul Ligii Campionilor, dupa ce a invins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 2-0), echipa FK Aktobe, din Kazahstan, in mansa secunda a turului trei al.

Steaua, cap de serie la tragerea la sorti pentru play-off-ul Ligii Campionilor

Steaua Bucuresti isi va afla vineri adversara din play-off-ulLigiiCampionilor, in timpul tragerii la sorti de la Nyon, unde campioana Romaniei va fi cap de serie. in aceasta faza preliminara sunt.

Astra Giurgiu a invins Slovan Liberec, scor 3-2, si s-a calificat in play-off-ul Ligii Europa

Echipa Astra Giurgiu s-a calificat in play-off-ul Ligii Europa, dupa ce a invins, joi, in deplasare, cu scorul de 3-2 1-2), formatia ceha Slovan Liberec, in mansa secunda a turului trei preliminar al competitiei, potrivit Mediafax.

UEFA nu le permite stelistilor sa joace in play-off-ul Ligii Campionilor cu noul echipament

Tricourile etalate miercuri seara de stelisti in meciul cu Aktobe, facand parte din echipamentul brevetat pentru noua stagiune, nu sunt pe placul UEFA. Desi stelistilor li s-a permis pana in preliminari.

Steaua-Aktobe 2-1. Ros-albastrii au avut emotii pe final, dar s-au calificat in play-off-ul Ligii Campionilor. Arlauskis, ingerul pazitor al portii steliste

Dupa remiza obtinuta saptamana trecuta, 2-2 in Kazahstan, Steaua pornea ca favorita la calificarea in play-off-ul Ligii Campionilor. Iar calculele hartiei au fost respectate de campioana Romaniei, care a castigat cu 2-1 meciul retur, disputat pe Arena Nationala si s-a calificat pentru a 11-a oara consecutiv in grupele cupelor europene.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )