Libnet.ro
UNICEF

08:00

Astra s-a calificat in play-off-ul Ligii Europa

România Liberă România Liberă,
Astra s-a calificat in play-off-ul Ligii Europa

Astra s-a calificat in play-off-ul Ligii Europa dupa ce a invins cu 3-2 pe Slovan Liberec, in meciul al doilea al turului trei preliminar. continuă pe România Liberă

Astra Giurgiu a invins Slovan Liberec, scor 3-2, si s-a calificat in play-off-ul Ligii Europa

Echipa Astra Giurgiu s-a calificat in play-off-ul Ligii Europa, dupa ce a invins, joi, in deplasare, cu scorul de 3-2 1-2), formatia ceha Slovan Liberec, in mansa secunda a turului trei preliminar al .

Astra Giurgiu a invins Slovan Liberec, scor 3-2, si s-a calificat in play-off-ul Ligii Europa

Echipa Astra Giurgiu s-a calificat in play-off-ul Ligii Europa, dupa ce a invins, joi, in deplasare, cu scorul de 3-2 1-2), formatia ceha Slovan Liberec, in mansa secunda a turului trei preliminar al competitiei, potrivit Mediafax.

Petrolul a invins Viktoria Plzen, scor 4-1, si s-a calificat in play-off-ul Ligii Europa

Echipa Petrolul Ploiesti s-a calificat in play-off-ul Ligii Europa, dupa ce a invins, joi, in deplasare, cu scorul de 4-1 3-1), formatia ceha Viktoria Plzen, in mansa secunda a turului trei preliminar al .

Steaua a invins FK Aktobe, scor 2-1, si s-a calificat in play-off-ul Ligii Campionilor

Steaua Bucuresti s-a calificat in play-off-ul Ligii Campionilor, dupa ce a invins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 2-0), echipa FK Aktobe, din Kazahstan, in mansa secunda a turului trei al.

Petrolul, Astra si CFR tintesc play-off-ul Europa League. Ploiestenii si clujenii au o misiune dificila, giurgiuvenii sunt ca si calificati

Dupa victoria la scor de forfait cu Liberec, acasa, Astra are cea mai simpla misiune in mansa a doua turului III preliminar al Europa League. in schimb, Petrolul si CFR Cluj trebuie sa traga serios daca vor in play-off, dupa 1-1 cu Plzen acasa, respectiv 0-1 cu Dinamo Minsk in deplasare.

Steaua, in play-off-ul Ligii Campionilor

Steaua s-a calificat in play-off-ul Ligii Campionilor dupa ce a invins, aseara, cu 2-1, formatia FK Aktobe. Cu scorul general de 4-3, Steaua merge in play-off-ul Ligii. Golurile Stelei au fost marcate de Chipciu si Stanciu.

Petrolul, in play-off-ul Ligii Europa

Petrolul s-a calificat in play-off-ul Ligii Europa dupa ca invins, in aceasta seara, cu 4-1, Viktoria Plzen, in deplasare.

Steaua isi afla vineri adversarul din play-off-ul Ligii Campionilor. Cu cine ar putea cadea campioana Romaniei la baraj

Dupa eliminarea lui Aktobe, Steaua se gandeste cu emotii la urmatoarele doua partide din play-off-ul Ligii Campionilor. Ros-albastrii isi vor afla adversarul vineri, cand este programata tragerea la sorti a meciurilor de baraj.

Steaua-Aktobe 2-1. Ros-albastrii au avut emotii pe final, dar s-au calificat in play-off-ul Ligii Campionilor. Arlauskis, ingerul pazitor al portii steliste

Dupa remiza obtinuta saptamana trecuta, 2-2 in Kazahstan, Steaua pornea ca favorita la calificarea in play-off-ul Ligii Campionilor. Iar calculele hartiei au fost respectate de campioana Romaniei, care a castigat cu 2-1 meciul retur, disputat pe Arena Nationala si s-a calificat pentru a 11-a oara consecutiv in grupele cupelor europene.

Steaua, cap de serie la tragerea la sorti pentru play-off-ul Ligii Campionilor

Steaua Bucuresti isi va afla vineri adversara din play-off-ulLigiiCampionilor, in timpul tragerii la sorti de la Nyon, unde campioana Romaniei va fi cap de serie. in aceasta faza preliminara sunt.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2323 seconds )