Libnet.ro
UNICEF

12:45

Steaua, cap de serie la tragerea la sorti pentru play-off-ul Ligii Campionilor

B1 B1,
Steaua, cap de serie la tragerea la sorti pentru play-off-ul Ligii Campionilor

Steaua Bucuresti isi va afla vineri adversara din play-off-ulLigiiCampionilor, in timpul tragerii la sorti de la Nyon, unde campioana Romaniei va fi cap de serie. in aceasta faza preliminara sunt. continuă pe B1

Steaua isi afla vineri adversarul din play-off-ul Ligii Campionilor. Cu cine ar putea cadea campioana Romaniei la baraj

Dupa eliminarea lui Aktobe, Steaua se gandeste cu emotii la urmatoarele doua partide din play-off-ul Ligii Campionilor. Ros-albastrii isi vor afla adversarul vineri, cand este programata tragerea la sorti a meciurilor de baraj.

LIVETEXT Steaua-Aktobe. Ros-albastrii dau ultimul examen in drumul spre play-off. Echipa de start a Stelei

Dupa remiza obtinuta saptamana trecuta, 2-2 in Kazahstan, Steaua este favorita la calificarea in play-off-ul Ligii Campionilor, fiindu-i de ajuns si o remiza alba in retur. Mansa a doua a turului trei preliminar se disputa in aceasta seara, pe Arena Nationala, de la ora 20. 30 si poate fi urmarita in format livetext pe www. adevarul. ro.

LIVETEXT Steaua-Aktobe 0-0. Ros-albastrii dau ultimul examen in drumul spre play-off. Echipa de start a Stelei

Dupa remiza obtinuta saptamana trecuta, 2-2 in Kazahstan, Steaua este favorita la calificarea in play-off-ul Ligii Campionilor, fiindu-i de ajuns si o remiza alba in retur. Mansa a doua a turului trei preliminar se disputa in aceasta seara, pe Arena Nationala, de la ora 20. 30 si poate fi urmarita in format livetext pe www. adevarul. ro.

Steaua a invins FK Aktobe, scor 2-1, si s-a calificat in play-off-ul Ligii Campionilor

Steaua Bucuresti s-a calificat in play-off-ul Ligii Campionilor, dupa ce a invins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 2-0), echipa FK Aktobe, din Kazahstan, in mansa secunda a turului trei al.

TRAGERE SORTI Steaua are cinci posibili adversari (LIVE, vineri 13:00)

Steaua va fi cap de serie in tragerea la sorti pentru playoff-ul Ligii Campionilor, care are loc vineri, de la ora 13:00, live pe Onlinesport. ro.

Champions League: Pe cine ar putea intalni Steaua in play-off

Steaua s-a calificat in play-off-ul Champions League, dupa ce a trecut, in dubla mansa, de FK Aktobe 4-3 la general). Pana la a ajunge in faza grupelor, campioana Romaniei trebuie sa treaca de un nou adversar. Intra in material pentru a vedea pe cine poate sa intalneasca echipa pregatita de Costel Galca.

Play-off Liga Campionilor: De ce este Legia Varsovia cel mai greu adversar posibil pentru Steaua

In play-off, ros-albastrii ar putea intalni gruparea poloneza pe care au eliminat-o anul trecut, in aceeasi faza. Legionarii si-au pastrat echipa, dar au alt antrenor, iar in turul trei au spulberat-o pe Celtic Glasgow 6-1, la general).

Steaua, in play-off-ul Ligii Campionilor

Steaua s-a calificat in play-off-ul Ligii Campionilor dupa ce a invins, aseara, cu 2-1, formatia FK Aktobe. Cu scorul general de 4-3, Steaua merge in play-off-ul Ligii. Golurile Stelei au fost marcate de Chipciu si Stanciu.

Steaua-Aktobe 2-1. Ros-albastrii au avut emotii pe final, dar s-au calificat in play-off-ul Ligii Campionilor. Arlauskis, ingerul pazitor al portii steliste

Dupa remiza obtinuta saptamana trecuta, 2-2 in Kazahstan, Steaua pornea ca favorita la calificarea in play-off-ul Ligii Campionilor. Iar calculele hartiei au fost respectate de campioana Romaniei, care a castigat cu 2-1 meciul retur, disputat pe Arena Nationala si s-a calificat pentru a 11-a oara consecutiv in grupele cupelor europene.

LIVETEXT Steaua-Aktobe 2-0. Ros-albastrii isi dubleaza avantajul la capatul unei actiuni superbe de atac

Dupa remiza obtinuta saptamana trecuta, 2-2 in Kazahstan, Steaua este favorita la calificarea in play-off-ul Ligii Campionilor, fiindu-i de ajuns si o remiza alba in retur. Doar ca ros-albastrii au facut o repriza excelenta impotriva asiaticilor si conduc cu 2-0 la pauza gratie golurilor marcate de Chipciu si Nicolae Stanciu.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2364 seconds )