Libnet.ro
UNICEF

13:45

Petrolul Ploiesti s-a calificat in optimile de finala ale Cupei Romaniei

B1 B1,
Petrolul Ploiesti s-a calificat in optimile de finala ale Cupei Romaniei

Petrolul Ploiesti, detinatoarea trofeului, s-a calificat in optimile de finala ale Cupei Romaniei. Ploiestenii au invins, miercuri, in deplasare, cu scorul de 1-0 1-0), echipa FC Universitatea Craiova, din. continuă pe B1

FC Botosani s-a calificat in optimile de finala ale Cupei Romaniei

Echipa FC Botosani s-au calificat in optimile de finala ale Cupei Romaniei - Timisoreana, informeaza Mediafax. Moldovenii au invins, miercuri, in deplasare, cu scorul de 2-0 dupa prelungiri, formatia Gloria.

Alexandra Dulgheru si-a asigurat calificarea in optimile de finala ale turneului de la Ningbo, dupa ce a trecut de ucraineanca Turenko

Jucatoarea romana de tenis Alexandra Dulgheru s-a calificat, luni, in optimile de finala ale turneului WTA de la Ningbo China), dupa ce a invins-o pe ucraineanca Lesia Turenko N. 5), cu 6-7 4), 6-2, 6-2.

LIGA I: Dinamo - Petrolul Ploiesti, scor 1-1.

Formatia Dinamo a terminat la egalitate, sambata seara, pe Arena Nationala, scor 1-1 1-0), cu echipa Petrolul Ploiesti, intr-un meci din etapa a opta a Ligii I, in care prahovenii au ratat un penalti. olurile au fost marcate de Curtean 13 pentru Dinamo si Albin 89 pentru Petrolul. 1-0: Curtean a preluat o minge la 16 metri de poarta Petrolului si a sutat din intoarcere de la 16 metri. 1-1: Albin a egalat cu o lovitura cu capul, din patru metri, de la coltul scurt, dupa o centrare a lui .

Autocarele suporterilor de la Petrolul Ploiesti au fost atacate cu pietre pe DN 6, in Mehedinti

Autocarele suporterilor de la Petrolul Ploiesti au fost atacate cu pietre pe DN 6, la Simian inainte ca acestia sa ajunga in Drobeta Turnu Severin, pe Stadionul Municipal, acolo unde la 20. 30 a inceput disputa in Cupa Romaniei.

Alexandra Dulgheru rateaza calificarea in sferturile de finala ale turneului de la Ningbo

Romanca Alexandra Dulgheru a pierdut, marti, meciul jucat in compania spaniolei Anabel Medina Garrigues, cu scorul de 6-2, 6-3. Jucatoarea noastra de tenis a ratat astfel calificarea in sferturile de finala ale.

Rezultate din 16-imile de finala ale Cupei Romaniei.

Rezultate inregistrate in partidele disputate, marti si miercuri, in 16-imile de finala ale Cupei Romaniei si programul celorlalte meciuri, conform Mediafax: Marti: +) FC Vaslui - CSM Resita 1-0 A marcat: Patulea 53 +) Chindia Targoviste - Sageata Navodari 2-0 A marcat: Honciu 65, Cherchez 78 +) Corona Brasov - SC Bacau 1-0 A marcat: Aguirre 21 FCM Dorohoi - +) Viitorul Constanta 0-3 Au marcat: Axente 7, Lazar 16, Gavra 85 FC Bihor - +) ACS Poli Timisoara 0-1 A marcat: .

Simona Halep, invinsa in sferturile de finala ale turneului de la Tokyo de Venus Williams

Romanca Simona Halep a fost invinsa, miercuri, de americanca Venus Williams, in cadrul turneului Premier 5 de la Tokyo. Halep a pierdut astfel calificarea in sferturile de finala, dupa ce a fost invinsa cu.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )