Libnet.ro
UNICEF

01:05

Petrom va afisa rezultate in crestere, pentru primele noua luni

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Petrom va afisa rezultate in crestere, pentru primele noua luni

Maria Vlad, BRK Financial Group: Productia totala de hidrocarburi din trimestrul al treilea, in scadere cu 4%, va fi compensata de cresterea pretului barilului de petrol * Dragos Mesaros, Goldring: Deprecierea de la finalul saptamanii trecute a cotatiei SNP reprezinta o marcare de profit OMV Petrom SNP) va raporta rezultate financiare in crestere pentru primele noua luni ale anului apreciaza, la unison, brokerii activi in piata noastra de capital, in conditiile in care pretul petrolului pe plan international s-a inscris pe o tendinta ascendenta de la inceputul anului, dupa primele noua luni atat cotatia sortimentului Brent, relevant pentru piata europeana, cat si West Texas Intermediate WTI), urcand cu peste 20%. continuă pe Ziarul Bursa

Bucur Obor - rezultat brut in scadere cu 23%

Bucur Obor BUCU), societate ce detine centrul comercial cu acelasi nume din Bucuresti, a raportat, pentru primele noua luni ale acestui an, un profit brut de 11,1 milioane de lei, cu 23% sub cel realizat in aceeasi perioada a anului trecut, in timp ce rezultatul net inregistrat, incluzand si suma de aproape 6,06 milioane de lei, reprezentand surplusul realizat din rezerve de reevaluare, este de 14,48 milioane de lei, informeaza emitentul printr-un raport publicat pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Medicover si Synevo: Crestere de 20% a veniturilor in primele 9 luni, pana la o valoare totala de 66 milioane euro

Medicover, companie internationala de servicii de sanatate si diagnostic listata la Bursa din Suedia Nasdaq Stockholm, a prezentat astazi raportul interimar pentru primele noua luni ale anului 2018.

Teodorovici: Veniturile bugetare au crescut cu 22 de miliarde de lei n primele opt luni

Veniturile bugetare au crescut in primele 8 luni ale anului la 182,4 miliarde lei, cu 22 de miliarde mai mult decat cele realizate in aceeasi perioada a anului trecut, a spus duminica, la Antena 3, ministrul Finantelor Eugen Teodorovici, citat de Mediafax.

DOCUMENT Cat de mult s-a imprumutat Romania in primele sase luni

Intr-o adresa trimisa drept raspuns la solicitarea Opozitiei privind datoria publica a Romaniei, Ministerului Finantelor arata ca in primele sase luni ale anului a fost atrasa, doar de pe piata externa, suma de peste 2 miliarde de euro si 1,2 miliarde de dolari. Aceste datorii se adauga sumelor obtinute prin titlurile de stat emise in lei si emisiunilor denominate in euro, ce depasesc valoarea de 25 de miliarde de lei.

Eugen Teodorovici: Veniturile bugetare au crescut cu 22 de miliarde de lei in primele opt luni

Veniturile bugetare au crescut in primele optluni ale anului la 182,4 miliarde lei, cu 22 de miliarde mai mult decat cele realizate in aceeasi perioada a anului trecut, a anuntat ministrul Finantelor Eugen.

Un tata a dormit noua luni in masina pentru a fi aproape de fetita lui bolnava de cancer. Motivul e incredibil

Spitalele de stat pentru copii ofera conditii greu de imaginat pentru parintii celor aflati in suferinta. Cei mai multi dorm pe unde apuca, inclusiv in masini. Si asta pentru ca unitatile medicale nu.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )