Libnet.ro
UNICEF

00:07

Helmuth Duckadam, din nou in fata medicilor inaintea operatiei la brat

B1 B1,
Helmuth Duckadam, din nou in fata medicilor inaintea operatiei la brat

Helmuth Duckadam a ajuns din nou in fata medicilor. Fostul fotbalist international a mers marti la Spitalul Floreasca pentru o expertiza medicala. Fostul mare portar a fost supus, saptamana trecuta,. continuă pe B1

Senatorii incearca, din nou, sa adopte in plen legea bacalaureatului profesional.

Senatorii incearca, din nou, sa adopte in plen legea bacalaureatului profesional. Ministerul Educatiei ameninta ca, in cazul in care parlamentarii nu reusesc sa treaca la timp acest proiect legislativ, Guvernul va legifera prin ordonanta de urgenta, informeaza rtv. net. Citeste si:Basescu: Am convingerea ca se vor depune eforturi pentru ca tranzitia gradinita-scoala sa fie lina Basescu, in PRIMA ZI DE SCOALA: Invatamantul profesional de calitate este CHEIA SUCCESULUI Senatorii au discutat, .

Dinu Patriciu si Traian Basescu se judeca din nou la Tribunalul Bucuresti.

Dinu Patriciu il ataca din nou in instanta pe Traian Basescu. Dupa ce Patriciu a pierdut procesul intentat de presedintele Romaniei pe care l-a acuzat ca ar fi lovit un copil in timpul campaniei electorale, omul de afaceri a atacat decizia magistratilor, potrivit realitatea. net Azi, la Tribunalul Bucuresti se judeca recursul depus de acesta. In noiembrie 2009, Patriciu l-a acuzat pe seful statului ca ar fi lovit un copil in timpul unui miting electoral din campania prezidentiala din 2004. La .

Pamela Anderson, din nou in costumul rosu de salvamar (VIDEO)

Pamela Anderson a readus la viata imaginea care a facut-o celebra. La 45 de ani, diva si-a pus din nou costumul rosu de salvamar pentru a intra in pielea personajului pe care il interpreta in Baywatch. To.

Ursul care a omorat de dimineata un barbat in Dambovita, ataca din nou: O femeie a fost muscata

O femeie a fost atacata de un urs, fiind ranita. Incidentul s-a petrecut in comuna Buciumeni, satul Dealu Mare, din judetul Dambovita, aflata in vecinatatea localitatii Pietrosita, unde un localnic a.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2423 seconds )