Libnet.ro
UNICEF

15:01

Peugeot va mai avea doar jumatate dintre modele in 3 ani

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Peugeot va mai avea doar jumatate dintre modele in 3 ani

PSA Peugeot Citroen vrea sa revina pe profit in urmatorii trei ani, singura solutie fiind sa pastreze doar jumatate dintre modelele pe care le produce si sa transforme modelele DS ale Citroen intr-o marca separata, potrivit Bloomberg. continuă pe Wall-Street Ro

Peugeot va reduce la jumatate numarul de modele produse, in incercarea de a trece pe profit

Peugeot va reduce la jumatate numarul de modele produse, in incercarea de a trece pe profitGrupul francez PSA Peugeot Citroen va reduce la jumatate numarul de modele produse si va transforma automobilele DS ale.

Peugeot va reduce la jumatate numarul de modele produse

Grupul francez PSA Peugeot Citroen va reduce la jumatate numarul de modele produse si va transforma automobilele Citroen DS intr-o marca separata, incercand, astfel, sa revina pe profit in urmatorii trei ani, a declarat astazi directorul general al companiei, Carlos Tavares, care a prezentat noua strategie, informeaza Bloomberg.

Peugeot va reduce la jumatate numarul de modele produse, in incercarea de a trece pe profit

Grupul francez PSA Peugeot Citroen va reduce la jumatate numarul de modele produse si va transforma automobilele DS ale Citroen intr-o marca separata, in incercarea de a reveni pe profit in urmatorii trei ani.

Peste 22.000 de someri doar la nivelul municipiului Bucuresti. Mai mult de jumatate dintre acestia sunt femei

La data de 31 martie 2014, la nivelul Agentiei pentru Ocuparea Fortei de Munca a municipiului Bucuresti erau inregistrati peste 22. 000 de someri indemnizati si neindemnizati, din care mai mult de jumatate sunt femei.

Studiu: Jumatate dintre utilizatorii de Twitter nu au postat niciodata ceva

Un studiu recent confirma ca, cel putin in ceea ce priveste platforma Twitter, exista foarte multi utilizatori care nu vor sa posteze nimic, niciodata. in teorie, definitia unei retele sociale implica un anumit grad de socializare. Implica crearea de contacte noi si interactiune cu acele contactate. Se pare ca exista insa si foarte multi utilizatori ai acestor retele care nu au nici un interes sa posteze continut, ci doar sa urmareasca ce posteaza ale persoane. Cel putin aceasta este concluzia [].

Studiu: aproape jumatate dintre utilizatorii Twitter sunt inactivi

Aproape jumatate din cei 974 de milioane de utilizatori inregistrati pe reteaua sociala w www. Twitter. com nu au trimis niciodata un singur mesaj, ridicand semne de intrebare asupra numarului inaintat de companie privind numarul de inregistrati,.

Doar 5% dintre romanii care cumpara bilete de avion online isi fac si asigurari medicale de calatorie

Doar 5% dintre romanii care cumpara online bilete de avion pentru plecari in strainatate isi fac si asigurare de calatorie, evitand astfel riscul ca pentru o singura zi de spitalizare, in cazul unei boli sau accident sa plateasca cel putin cateva sute.

actualitate, 15:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1949 seconds )