Libnet.ro
UNICEF

00:07

PHILIP HAMMOND, FOST MINISTRU DE FINANTE: Un Brexit fara acord ar trada votul britanicilor

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
PHILIP HAMMOND, FOST MINISTRU DE FINANTE: Un Brexit fara acord ar trada votul britanicilor

Fostul ministru de finante britanic, Philip Hammond, l-a avertizat, ieri, pe noul premier Boris Johnson ca un Brexit fara acord ar trada votul de la referendumul din 2016 in favoarea separarii de Uniunea Europeana, potrivit AFP. continuă pe Ziarul Bursa

Batalia pentru un Brexit fara acord va atinge punctul culminant in septembrie

In a doua saptamana din luna septembrie, Boris Johnson se pregateste pentru o batalie in parlament impotriva parlamentarilor care incearca sa blocheze un Brexit fara acord, in timp ce opozantii din diverse partide continua sa fie divizati in privinta unei cai optime prin care sa previna prabusirea Regatului Unit pe 31 octombrie, potrivit Guardian, citat de Rador.

Britanicii au cheltuit patru miliarde de euro pentru provizii in cazul unui Brexit fara un acord

Cetatenii britanici au cheltuit peste patru miliarde de euro pentru a-si face provizii in cazul in care un eventual Brexit fara un acord ar produce dificultati in aprovizionarea cu produse de baza, potrivit Euronews, preluata de Mediafax.

Corbyn ameninta ca va cere o motiune de cenzura pentru a opri producerea unui Brexit fara acord

Liderul opozitiei britanice, Jeremy Corbyn, a informat miercuri ca va cere o motiune de cenzura impotriva guvernului Boris Johnson pentru a evita iesirea Marii Britanii din UE fara un acord, relateaza Mediafax citand site-ul postului CNN.

BCE avertizeaza bancile sa-si accelereze pregatirile in eventualitatea unui Brexit fara acord

Banca Centrala Europeana BCE) a criticat institutiile financiare din cauza ritmului lent in care implementeaza pregatirile pentru Brexit.

Britanicii au cheltuit deja peste 4 miliarde de euro pe provizii, anticipand un Brexit fara acord

Cu o posibilitatea tot mai serioasa ca iesirea Regatului Unit din U. sa fie realizata fara un acord, britanicii se pregatesc pentru efectele pe care un astfel de scenariu le-ar putea avea.

Jeremy Corbyn vrea sa impiedice Brexitul fara acord

Seful laburistilor vrea sa preia temporar sefia guvernului de la Londra pentru a impiedica un Brexit fara acord. El incearca acum sa-i atraga de partea sa pe opozantii Brexitului de la conservatori si din alte partide.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )