Libnet.ro
UNICEF

16:01

Piata ruseasca de bijuterii este mult mai importanta decat cea americana

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Piata ruseasca de bijuterii este mult mai importanta decat cea americana

Piata de bijuterii din Rusia este mai importanta decat cea americana, opineaza Gianno Lazzaro, unul dintre cei mai cunoscuti designeri romani de bijuterii. continuă pe Ziarul Bursa

Elena Udrea: Controlul BNR la CEC este mult mai corect decat o comisie unde parlamentarii fac spectacol mediatic

Deputatul PDL Elena Udrea a declarat joi seara ca i se pare mai corect controlul BNR la CEC cu privire la creditul Ioanei Basescu, decat infiintarea unei comisii unde parlamentarii puterii sa faca un spectacol.

Guvernul trimite 15.000 de lei la Alba Iulia pentru Ziua Nationala. Suma este de 10 ori mai mica decat s-a cerut

Guvernul a aprobat alocarea sumei de 15. 000 de lei pentru finantarea unor manifestari ce vor fi organizate la Alba Iulia cu ocazia sarbatoririi Zilei Nationale. Suma este de 10 ori mai mica decat cea solicitata de Institutia Prefectului.

Arpad Torok: Europa Centrala si de Est va ramane cea mai importanta regiune pentru TriGranit

Europa Centrala si de Est va ramane cea mai importanta regiune pentru dezvoltatorul imobiliar ungar TriGranit Development, a declarat directorul companiei, Arpad Torok, intr-un interviu, informeaza Agerpres.

Gazele se scumpesc, insa cu mai putin decat s-a anuntat initial. Pretul energiei termice creste si el

Scumpirea gazelor, de la 1 ianuarie, va fi mai mica decat a fost anuntat initial. Astfel, pretul va creste cu 1% si nu cu 2%, a spus Nicolae Havrilet, presedintele Autoritatii Nationale de Reglementare in.

Reghecampf: Anul urmator vom arata mult mai bine

Laurentiu Reghecampf s-a aratat multumit de jocul Stelei cu Schalke si promite suporterilor ca sezonul viitor echipa va arata mult mai bine.

Subiectele Zilei: Care este miza acordurilor semnate de Romania si China; Coruptia de la Agricultura. Ministerul condus de omul lui Voiculescu, zguduit de anchetele DNA; Crearea claselor de elita, discriminare sau performanta?

Mobilul atentatului din Baneasa, cautat in afacerile cu fier vechi. Politistii bucuresteni incearca sa afl e cine ar fi vrut sa se razbune pe Zlatko Garac, omul care, timp de 15 ani, a pus pe picioare mari afaceri cu fier vechi in Romania. 7 eurocenti, o problema mai importanta decat pare. Dincolo de zgura unei retorici prea putin elegante, discursul presedintelui contine afirmatii serioase care nu pot fi respinse cu argumentele purtatorului de cuvant.

Nunta acestei mirese a fost data la televizor. Ce tinuta a purtat femeia in cea mai importanta zi a vietii ei

Postul de televiziune TLC a difuzat o emisiune in care se prezentau nuntile tiganilor instariti din SUA sau Marea Britanie. Pe langa alegerea localului, a meniului si a invitatilor, cel mai important capitol al.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )