Libnet.ro
UNICEF

20:15

Pielea electronica- dispozitivul care iti poate monitoriza nivelul de oxigen al organismului

Hotnews Hotnews,
 Pielea electronica- dispozitivul care iti poate monitoriza nivelul de oxigen al organismului

Oamenii de stiinta din Japonia spun ca au dezvoltat o piele electronica ultra-subtire, care poate masura nivelul de oxigen, atunci cand este lipita de corp. Scopul dezvoltarii acestui tip de piele este acela de a monitoriza nivelul oxigenului din organe in timpul operatiilor chirurgicale. continuă pe Hotnews

Inteligenta artificiala creata de Microsoft iti poate descrie pozele

Microsoft a lansat o noua inteligenta artificiala capabila de a analiza imagini. Gigantul din Redmond a lansat de curand inca un robot capabil sa analizeze imaginile incarcate de utilizatori. Astfel, Microsoft CaptionBot poate oferio descriere a imaginii pe care tocmai a primit-o de la utilizatori, folosindu-se, in unele situatii, chiar si de emoji-uri. Desigur, dupa [].

Salteaua care iti spune daca partenerul te insala

Tehnologia inclusa intr-o saltea ar putea sa-i ajute pe unii sa afle daca partenerii sunt infideli. Din cate se pare, Spania ar fi o tara recunoscuta pentru numeroasele cazuri de adulter care au loc acolo. Astfel, in conditiile in care procesele de divort sau despartirile neplacute nu au reusit sa-i convinga pe unii barbati sa [].

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2116 seconds )