Libnet.ro
UNICEF

21:45

Piese de exceptie la Teatrul Tineretului din Piatra Neamt (FOTO)

B1 B1,
Piese de exceptie la Teatrul Tineretului din Piatra Neamt (FOTO)

Actorii Teatrului Tineretului din Piatra Nemt pun in scena, in perioada 1 4 februarie, o serie de spectacole de excetie. Joi, 1 februarie, ora 19. 00, Sala Studio Corneliu-Dan. continuă pe B1

Viata bate filmul! WC-uri inaugurate de politicienii locali, cu fanfara, la Piatra Neamt (FOTO)

Viata bate filmul! Un scenariu al scriitorului Gabriel Chevallier, din 1934, a devenit realitate la Piatra Neamt. Iata ca imaginatia francezului, care scria in romanul Clochemerle despre.

Toaletele unei scoli din Piatra Neamt, inaugurate cu fast de catre primarul orasului. Edilul spune ca stirea a fost coafata

Primarul orasului Piatra Neamt, Dragos Chitic, a devenit vedeta pe Facebook dupa ce acesta s-a mandrit cu o serie de imagini in care era infatisat taiand panglica unor toalete dintr-o scoala, care au fost renovate cu 42. 000 de lei din bugetul local. Ulterior, edilul ascrisca stirea privind inaugurarea toaletelor a fost coafata si ca in continutul postarii mele de joi nu se vorbeste doar de toalete, ci de un sir de investitii serioase si necesare.

Primarul din Piatra Neamt a taiat panglica la inaugurarea unor WC-uri dintr-o scoala

Moda inaugurarilor cu panglica a ajuns sa fie adoptata in Romania pana si intr-o unitate de invatamant, unde s-au dat in folosinta niste toalete.

Primarul din Piatra Neamt a taiat panglica la inaugurarea unui WC dintr-o scoala

Moda inaugurarilor cu panglica a ajuns sa fie adoptata in Romania pana si intr-o unitate de invatamant, unde s-a dat in folosinta o toaleta.

Cine sunt cele 9 femei din noul guvern (FOTO)

Coalitia PSD-ALDE a anuntat, vineri, noua componenta a Guvernului. Din Executiv vor face parte, la cererea expresa a lui Liviu Dragnea, mai multe femei decat pana acum. Lista este deschisa de premie.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2002 seconds )