Libnet.ro
UNICEF

16:30

Pietele financiare incep 2016 in genunchi. La Bucuresti, actiunile au cel mai prost start din ultimii sapte ani

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Pietele financiare incep 2016 in genunchi. La Bucuresti, actiunile au cel mai prost start din ultimii sapte ani

Istoric una dintre cele mai bune luni din an, ianuarie iese din tipare in 2016, calculele analistilor fiind date peste cap de inca o serie de stiri negative venite din China. Bursa de Valori Bucuresti are cel mai slab inceput de an din 2009 si pana in. continuă pe Wall-Street Ro

Pretul petrolului in picaj, panica pe pietele financiare

Slabirea cresterii economiei Chinei se repercuteaza pe Bursele mondiale in timp ce tensiunea dintre Iran si Arabia Saudita a dus la caderea preturilor petrolului la cele mai joase cote de peste un deceniu. Caderea petrolului a inceput in Asia de Est, unde decizia Beijingului de a lasa devalorizarea yuanului a suscitat nelinistea pe pietele financiare privind economia Chinei si a unei performante net mai scazuta decat sugereaza statisticile oficiale.

incep precomenzile pentru Oculus Rift, cel mai asteptat kit de realitate virtuala

Oculus a anuntat in mod oficial cand vor incepe precomenzile pentru kitul saude realitate virtuala. Cei de la Oculus au vesti bune pentru toti cei care isi doresc sa achizitioneze dispozitivul lor de realitate virtuala. Astfel, conform publicatiei Gizmodo, precomenzile pentru acesta vor incepe miercuri, 6 ianuare, de la ora 11:00 ET 18:00, ora locala).

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2022 seconds )