Libnet.ro
UNICEF

20:00

Pilda zilei, spusa de Lidia Fecioru: Puternic nu e cel care poate avea tot ce isi doreste...

Antena3 Antena3,
Pilda zilei, spusa de Lidia Fecioru: Puternic nu e cel care poate avea tot ce isi doreste...

Pilda zilei, spusa de Lidia Fecioru. Puternic nu e cel care poate avea tot ce isi doreste, puternic e cel care se poate dezice de. continuă pe Antena3

Cum scapam de depunerile anormale de calciu? Leacul zilei, prezentat de Lidia Fecioru la Adevaruri ascunse

Lidia Fecioru a dezvaluit leacul pentru depunerile anormale de calciu. Se ia miere, cam un pahar, si se amesteca cu 100 de grame de sare de mare maruntita. Ungem tifon cu aceasta pasta, aplicam pe.

Lidia Fecioru: Am un prieten saman. Nu-l intrebam niciodata despre mine. La un moment dat mi-a spus ca...

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru sustine ca este foarte important sa ne facem timp pentru noi. Am un prieten saman. Nu-l intrebam niciodata despre mine. La un moment dat mi-a spus ca nu va mai vorbi cu.

Ce se poate face cnd unicul arbitru este cel care ncalca regulile

Ideea ca dreptul de refuz al Presedintelui la numirea magistratilor ar fi determinat de curtoazia dintre institutiile statului este cel putin exotica si de-a dreptul discriminatorie. Un astfel de refuz arbitrar, determinat de curtoazie, afecteaza perspectivele de cariera ale unei persoane, iar acestea nu pot face obiectul unor decizii subiective, fara temeiuri de forma si de fond. Asadar, Presedintele nu este limitat la considerente doar de legalitate si de regularitate in numirile si revocarile de magistrati. Iar rostul limitarii la un singur refuz nu este indiciul ca Presedintele e, de fapt, mai mult oficiantul unei solemnitati decat factorul decident, ci doar o dispozitie legala menita sa evite eventualele abuzuri din partea sefului statului si blocaje in functionarea puterii judecatoresti.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1975 seconds )