Libnet.ro
UNICEF

13:30

Ping-pong cu cazul Sova

România Liberă România Liberă,
Ping-pong cu cazul Sova

Rezolvarea dosarului senatorului PSD Dan Sova de catre Senat de dovedeste complicata, dupa ce Curtea Constitutionala a decis ca hotararea privind respingerea cererii de arestare este neconstitutionala. continuă pe România Liberă

Tariceanu: Senatul va decide in cazul Sova, daca din Comisia Juridica nu iese o propunere articulata

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat, miercuri, ca in cazul Sova Comisia Juridica trebuie sa vina cu o propunere articulata, in caz contrar situatia urmand sa fie discutata in plen.

Comisia juridica are termen pana marti pentru elaborarea unei decizii in cazul Sova (VIDEO)

Vicepresedintele Senatului Cristian Dumitrescu a facut miercuri o serie de precizari cu privire la modul in care se vor desfasura procedurile in continuare in Senat in cazul Dan Sova. in legatura cu.

Comisia juridica a Senatului discuta miercuri cazul Sova

Comisia juridica a Senatului se intruneste astazi pentru a discuta cazul Dan Sova, informeaza B1 TV. Aceeasi comisie trebuie sa dea pana saptamana viitoare un raport legat de acest caz , dupa cum a decis.

Cazul Sova, tergiversat in continuare. Tariceanu: Senatorii si-au luat liber de Rusaliile catolice

Cazul senatorului Dan Sova se amana din nou. Majoritatea colegilor sai din parlament si-au luat liber luni, cu ocazia Rusaliilor catolice. Astfel, s-a amanat si discutarea cazului, intr-o zi in care Biroul.

Scandalul in cazul Sova, retrimis la Comisia Juridica

UPDATE- Scandalul Sova este retrimis la Comisia Juridica. Vicepresedintele Senatului Cristian Dumitrescu a declarat, miercuri, ca Biroul Permanent a decis cu 9 voturi pentru si 4 voturi impotriva ca pana.

DNA solicita de urgenta Senatului noi documente in cazul Sova

Directia Nationala Anticoruptie DNA) solicita Senatului sa trimita, pana maine, toate inscrisurile intocmite de Comisia de Regulament in ultimii doi ani. Printre deciziile luate de Comisia de Regulament in acest an se numara si modificarea articolul 173 din Regualmentul inter al Senatului, articol care l-a salvat pe Dan Sova de catuse.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )