Libnet.ro
UNICEF

01:05

Comisia juridica a Senatului discuta miercuri cazul Sova

B1 B1,
Comisia juridica a Senatului discuta miercuri cazul Sova

Comisia juridica a Senatului se intruneste astazi pentru a discuta cazul Dan Sova, informeaza B1 TV. Aceeasi comisie trebuie sa dea pana saptamana viitoare un raport legat de acest caz , dupa cum a decis. continuă pe B1

Comisia Juridica vrea reluarea intregii proceduri in cazul lui Dan Sova. Catalin Boboc: E o chichita, o gaselnita. PSD se foloseste de majoritatea de voturi pentru a aborda problema cum le convine

Comisia Juridica a hotarat, miercuri, reluarea votului in cazul lui Dan Sova, informeaza B1 TV. Este vorba despre reluarea intregii proceduri, inclusiv cererea DNA impotriva lui Sova sa fie supusa in Comisia.

Tariceanu: Senatul va decide in cazul Sova, daca din Comisia Juridica nu iese o propunere articulata

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat, miercuri, ca in cazul Sova Comisia Juridica trebuie sa vina cu o propunere articulata, in caz contrar situatia urmand sa fie discutata in plen.

Scandalul in cazul Sova, retrimis la Comisia Juridica

UPDATE- Scandalul Sova este retrimis la Comisia Juridica. Vicepresedintele Senatului Cristian Dumitrescu a declarat, miercuri, ca Biroul Permanent a decis cu 9 voturi pentru si 4 voturi impotriva ca pana.

UPDATE. Biroul Permanent a retrimis la Comisia juridica raportul dat de senatorii juristi in cazul Sova

Comisia juridica a Senatului a votat, miercuri, propunerea reprezentantilor PSD ca procedura referitoare la solicitarea DNA in cazul senatorului Dan Sova sa fie reluata, punctul de vedere al comisiei urmand sa fie inaintat Biroului Permanent.

Comisia juridica a decis. Votul in cazul lui Sova VA FI RELUAT. PNL se opune

Comisia juridica a Senatului a votat, miercuri, propunerea reprezentantilor PSD ca procedura referitoare la solicitarea DNA in cazul senatorului Dan Sova sa fie reluata, punctul de vedere al comisiei urmand sa fie inaintat Biroului Permanent.

Cazul lui Sova ar putea fi dezbatut in plen, in cazul in care Comisia juridica nu vine cu o propunere

Presedintele Senatului spune ca in cazul in care Comisia juridica nu va veni cu o propunere articulata in cazul senatorului Sova, situatia va fi dezbatuta in plen. Daca avem din partea Comisiei juridice.

DNA solicita de urgenta Senatului noi documente in cazul Sova

Directia Nationala Anticoruptie DNA) solicita Senatului sa trimita, pana maine, toate inscrisurile intocmite de Comisia de Regulament in ultimii doi ani. Printre deciziile luate de Comisia de Regulament in acest an se numara si modificarea articolul 173 din Regualmentul inter al Senatului, articol care l-a salvat pe Dan Sova de catuse.

Motivarea CCR in cazul Sova, in discutie la Comisia juridica. Pana cand trebuie dat un raspuns

Membri Comisiei juridice a Senatului s-au intunit, miercuri, pentru a lua in discutie motivarea Curtii Constitutionale a Romaniei in cazul senatorului Dan Sova. Ei au termen o saptamana sa dea un raspuns in aceasta speta dupa cum a decis, marti, Biroul Permanent. Raportul Comisie va fi insa consultativ, doar plenul putand decide prin vot daca se va relua votul pentru ridicarea imunitatii lui Sova sau se va merge pe interpretarea pozitiva a votului dat deja de Senat in acest caz. Si, tot miercuri, Senatul Romaniei trebuie sa trimita la Directia National Anticoruptie toate documentele Comisiei de Regulament din anii 2014 si 2015.

Comisia juridica are termen pana marti pentru elaborarea unei decizii in cazul Sova (VIDEO)

Vicepresedintele Senatului Cristian Dumitrescu a facut miercuri o serie de precizari cu privire la modul in care se vor desfasura procedurile in continuare in Senat in cazul Dan Sova. in legatura cu.

Votul pentru retinerea lui Sova s-ar putea relua

Comisia juridica a Senatului a votat, miercuri, propunerea reprezentantilor PSD ca procedura referitoare la solicitarea DNA in cazul senatorului Dan Sova sa fie reluata. Punctul de vedere al comisiei va fi.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )