Libnet.ro
UNICEF

13:15

Piturca a anuntat lotul complet al nationalei pentru meciul cu Grecia. Printre acestia este si Hoban, fotbalist recent exclus din lotul Petrolului

Adevărul Adevărul,
Piturca a anuntat lotul complet al nationalei pentru meciul cu Grecia. Printre acestia este si Hoban, fotbalist recent exclus din lotul Petrolului

Lista finala a jucatorilor convocati de Victor Piturca a fost anuntata duminica, selectionerul Romaniei optand pentru zece jucatori din campionatul intern si 13 stranieri, potrivit site-ului oficial al FRF. continuă pe Adevărul

Piturca a anuntat lotul complet pentru meciul cu Grecia

Selectionerul Victor Piturca a anuntat la finalul etapei a 6-a din Liga 1lotul complet pentru meciul echipei nationale cu Grecia din preliminariile EURO 2016.

Cum au evoluat, in startul acestui sezon, cei 13 stranieri ai Romaniei convocati pentru meciul cu Grecia

Victoria Piturca a comvocat 13 stranieri pentru meciul de duminica viitoare cu Grecia 7 septembrie, 21. 45, TVR 1), partida de debut a tricolorilor in preliminariile lui Euro 2016 si ultima a selectionerului pe banca nationalei Romaniei.

Piturca nu va conta pe Gardos si Bourceanu pentru meciul cu Grecia din preliminariile Euro 2016

Victor Piturca nu va conta pe fotbalistii Florin Gardos si Alexandru Bourceanu pentru meciul cu Grecia, din preliminariile Campionatului European de peste doi ani.

Victor Piturca a renuntat la Gardos si Bourceanu pentru meciul cu Grecia din preliminariile CE din 2016

Selectionerul Victor Piturca a renuntat la serviciile jucatorilor Florin Gardos nu a debutat la Southampton) si Alexandru Bourceanu Trabzonspor, accidentat), in vederea meciului cu Grecia, din preliminariile.

Gardos si Bourceanu in afara lotului pentru meciul cu Grecia

Selectionerul Victor Piturca a decis sa-i lase in afara lotului echipei nationale pe fundasul Florin Gardos si mijlocasul Alexandru Bourceanu in vederea apropiatului meci cu Grecia din preliminariile EURO 2016.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )