Libnet.ro
UNICEF

01:05

Piturca se face navazut cand este intrebat de condamnarea primita

Online Sport Online Sport,
Piturca se face navazut cand este intrebat de condamnarea primita

Selectionerul Victor Piturca nu vrea sa auda de subiectul condamnarii sale in Dosarul Valiza si fuge din fata microfoanelor cand este intrebat despre decizia Inaltei Curti de Casatie si Justitie. continuă pe Online Sport

Piturca practica un nou sport: fuga din fata presei

Selectionerul Victor Piturca nu a dorit sa auda de subiectul condamnarii sale in Dosarul Valiza si a fugit din fata microfoanelor, marti seara, la conferinta de presa de dupa meciul cu Tobago, cand a fost intrebat despre decizia Inaltei Curti de Casatie si Justitie, Cititi si: Pe Piturca cine il exclude? .

Viorel Paunescu: Este exagerata condamnarea lui Piturca.

Presedintele Federatiei Romane de Natatie si fost presedinte al FC Steaua, Viorel Paunescu, a declarat, marti, la finalul partidei Romania - Trinidad-Tobago, scor 4-0, ca decizia ICCJ de condamnare a lui Victor Piturca la un an de inchisoare cu suspendare in dosarul Valiza este exagerata, informeaza Mediafax. E suparat pentru condamnare, dar nu afecteaza cu nimic. Are o condamnare legata de sport? Cati oameni, deputati, ministri nu au condamnari. El are o sanctiune pentru ca nu a fost .

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )