Libnet.ro
UNICEF

20:45

Pizza, cel mai trist urs polar din lume, tinut in captivitate intr-un mall. Animalul, cu ochii in lacrimi, a impresionat o lume intreaga (VIDEO)

B1 B1,
Pizza, cel mai trist urs polar din lume, tinut in captivitate intr-un mall. Animalul, cu ochii in lacrimi, a impresionat o lume intreaga (VIDEO)

Pizza, un urs polar, este tinut intr-o vitrina, intr-un centru comercial din China. Acest lucru a provocat indignarea a milioane de oameni. Pizza a fost filmat in timp ce statea intins,. continuă pe B1

Cel mai controversat Bentley nu doar ca e un SUV, acum este si pe motorina. Bentley Bentayga, cel mai rapid SUV diesel din lume

Bentley Bentayga, de departe cel mai controversat model lansat vreodata de marca de lux britanica, detinuta de Volkswagen Group, primeste mai nou si o motorizare diesel. Asadar, Bentayga devine primul Bentley diesel din istorie. Si nu oricum, pentru ca este cel mai rapid SUV diesel din lume al momentului. Masina atinge 100 km/h in 4,8 secunde si are o viteza maxima de 270 km/h.

Cel mai lung fulger orizontal din lume: Lungimea, cam cat doua municipii mari din Romania (VIDEO)

Potrivit cercetatorilor, cel mai lung fulger pe orizontala a strabatur o distanta de 321 de kilometri. Acesta a putut fi admirat in anul 2007 in statul american Oklahoma. Un alt fulger cu o lungime.

Care este cel mai vizualizat videoclip YouTube din istorie

Cel mai vizualizat videoclip din toate timpurile de pe este platforma online YouTube este Gangnam Style al lui Psy si in prezent numara aproape trei miliarde de vizualizari. Platforma online YouTube a fost i.

Ea este cel mai bine platit artist din Romania

Artistii romani au ajuns sa incaseze sume importante din repertoriile lor. Actorii sunt si ei pe lista celor platiti in urma aparitiilor in media, dar in varful topului sunt tot.

42 de ani de Transfagarasan. Drumul unic in lume a fost comandat de Ceausescu de frica unei invazii a URSS

Pe 20 septembrie se implinesc 42 de ani de la inaugurarea Transfagarasanului, magistrala cu o lungime de 92 de kilometri, situata la altitudinea maxima de 2. 040 de metri. Este considerat, in unele topuri, cel mai frumos drum montan din lume. Realizat si cu pretul multor vieti, a fost inaugurat in 1974 de Nicolae Ceausescu.

Clasamentul universitatilor cu cea mai buna reputatie din lume 2016: In premiera, o universitate britanica este cel mai puternic brand universitar. Oxford a detronat Caltech

Clasamentul universitatilor cu cea mai buna reputatie din lume este dominat si anul acesta de universitatile din Statele Unite ale Americii, cu 7 institutii in top 10 doua dintre ele impartind locul 10), desi prima pozitie este revendicata, in premiera, de Marea Britanie, cu Universitatea Oxford. Alte doua institutii britanice si una elvetiana si-au facut drum in esantionul primelor 10 universitati. Topul celor mai puternice branduri universitare la nivel global este realizat anual de Times Higher Education. Universitatile din Asia isi continua ascensiunea si in editia din aces an. Romania are 4 universitati in top, 2 in intervalul 601-800, si doua in intervalul 801+.

Cel mai bogat om din lume face anual in Romania afaceri de peste 1 miliard de lei

Spaniolul Amancio Ortega a devenit recent cel mai bogat om al planetei dupa ce l-a depasit in clasament pe Bill Gates. Acesta cumuleaza o avere totala de 79,5 miliarde de dolari, cu un miliard mai mult.

Bancile americane domina topul celor mai puternice banci de investitie din lume, dupa restructurarea Deutsche Bank

Pentru prima oara in ultimii sase ani, bancile americane au reusit sa revina in top cinci al celor mai puternice banci de investitii la nivel mondial, dupa ce Deutsche Bank a cazut pe locul.

Ce a dus la explozia numarului de cazuri de rujeola din acest an. Oficiali: Cel mai mare focar a pornit de la copilul nevaccinat al unor imigranti

Campania antivaccinare din ultimii ani, problemele de ordin administrativ si refuzul tot mai frecvent al parintilor de a-si imuniza copiii au dus la explozia numarului de cazuri de rujeola din 2016. Potrivit unor oficiali, cel mai mare focar, cel aflat la granita dintre Bistrita Nasaud si Cluj, a pornit de la copilul nevaccinat al unor imigranti, care a ajuns in colectivitate.

Locul 2 la cel mai mare eveniment de jocuri pe calculator pentru un roman: Echipa sa a castigat 3,4 milioane de dolari la DOTA

Luna trecuta a avut loc cel mai mare eveniment de jocuri pe calculator din istorie. Fondul de premiere pentru competitia de DOTA 2 intitulata The International 2016 a fost de 20. 7 milioane de euro. Un.

ştiri de la B1

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )