Libnet.ro
UNICEF

15:30

ii plac oamenii ascultatori.Renato Usatii dezvaluie cine este favoritul lui Igor Dodon pentru functia de procuror general

Adevărul Adevărul,
ii plac oamenii ascultatori.Renato Usatii dezvaluie cine este favoritul lui Igor Dodon pentru functia de procuror general

Primarul de Balti, Renato Usatii, considera ca presedintele Igor Dodon ar avea un candidat tinut in umbra la functia de procuror general si acesta ar fi unul dintre cei patru care a castigat concursul organizat de comisia de preselectie a Ministerului Justitiei. continuă pe Adevărul

Cine este si cum arata cea mai frumoasa femeie din Romania. Cum planuieste tanara sa devina Miss Universe 2019. Foto

In clasamentul tarilor care au cele mai frumoase femei din lume intra si Romania, darcine este cea mai cea? Cum planuieste tanara sa devina Miss Universe 2019? Cine este si cum arata cea mai frumoasa femeie din Romania? Dupa o absenta de un an, Romania revine in competitia Miss Universe. De aceasta data, ne va .

Cati copii are Alina Puscas si cum arata familia ei. Cine este tatal micutilor FOTO

Alin Puscas este o femeie implinita pe toate planurile. Prezentatoarea show-ului Te cunosc de undeva este casatorita cu medicul stomatolog Mihai Stoenescu din vara anului 2017, alaturi de care are trei copii minunati. Cat de mari au crescut copiii Alinei Puscas si cine este tatal micutilor? Alina Puscas, la 33 de ani este mamica a .

DigiSport: Imaginea care a uimit lumea fotbalului vine din Olanda! Cine este gigantul care joaca la Ajax U15

Un jucator de la Ajax face furori pe internet - nu pentru vreun gol antologic sau un dribling de senzatie. David Easmon este numele celui care a captat toata atentia din cauza unei imagini care a provocat controverse.

BOMBA MONDENA! O alta blonda celebra i-a furat inima lui Brad Pitt! Cine este femeia care il face fericit pe celebrul actor (FOTO)

Brad Pitt este indragostit din nou! iNCA O TRAGEDIE iN MUZICA ROMANEASCA! LACRIMI PENTRU GABRIEL COTABITA! S-A iNTAMPLAT LA PATRU ANI DE CAND A FOST BAGAT iN COMA GALERIE FOTO) Presa.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2045 seconds )