Libnet.ro
UNICEF

09:15

Plangere penala contra primarului Negoita din cauza statiei de sortare din zona Catelu

România Liberă România Liberă,
Plangere penala contra primarului Negoita din cauza statiei de sortare din zona Catelu

Candidata aliantei USR PLUS la Primaria Sectorului 3, Ana Ciceala, a anuntat ca a depus o plangere p. continuă pe România Liberă

Candidatul USR PLUS la Primaria Sectorului 3, Ana Ciceala, a depus o plangere penala impotriva primarului Robert Negoita

Candidatul USR PLUS la Primaria Sectorului 3, Ana Ciceala, a anuntat, duminica, intr-o conferinta de presa, ca depus o plangere penala impotriva primarului Robert Negoita, in legatura cu statia de sortare din zona Catelu, acuzand ca a fost pusa in functiune fara niciun aviz si fara niciun acord de mediu.

ANA CICEALA: Am depus plangere penala impotriva lui Robert Negoita

Candidatul USR PLUS la Primaria Sectorului 3, Ana Ciceala, a anuntat ca a depus o plangere penala impotriva edilului Robert Negoita si a Primariei in legatura cu statia de sortare din zona Catelu, care a fost infiintata in urma cu un an fara a avea niciun aviz, niciun acord de mediu si autorizatiile necesare, afirmand ca activitatea in aceasta unitate trebuie sa inceteze.

Finlanda mentine granitele inchise pentru romani, din cauza numarului mare de infectari cu coronavirus

Romanii nu vor fi primiti in Finlanda nici in perioada urmatoare, din cauza numarului mare de infectari cu noul coronavirus. Guvernul de la Helsinki a anuntat redeschiderea frontierelor sale pentru calatorii di.

Contrabanda si contrafacerea, tablou general - Cat de mare este fenomenul, ce produse cuprinde si ce s-a schimbat din cauza crizei Covid-19 (II)

De la coletele confiscate in port si masinile cu compartimente mascate descoperite la vama, pana la tricoul fake cumparat din piata sau parfumul piratat cumparat la coltul strazii, contrabanda si contrafacerea sunt fenomene extrem de raspandite. Estimarea este ca peste 15% dintre produsele din piata sunt contrafacute sau de contrabanda, iar din cauza aceasta pierd toate partile: consumatorii, firmele corecte, dar si statul. Aceasta este partea a doua a analizei si o sa puteti citi despre criza Covid si comertul ilicit, contrabanda de tigari si despre cum poti recunoaste produsele contrafacute si diferenta fata de cele originale.

Ce se intampla cu copiii, din cauza telefoanelor si tabletelor: impactul dezastruos asupra sanatatii

Foarte multi dintre copiii din ziua de astazi sunt dependenti de ecrane, tablete, telefoane si TV-uri. Acest viciu are consecinte dezastruoase asupra sanatatii micutilor. Cercetatorii.

inca un stat anunta restrictii severe din cauza exploziei cazurilor COVID-19: Numarul celor care vin cu avionul, drastic limitat

Guvernul Australiei a fost de acord sa reduca numarul sosirilor internationale cu putin peste jumatate pe toate aeroporturile pentru a asigura gestionarea corecta a riscului de infectii cu COVID-19 din sistemul.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )