Libnet.ro
UNICEF

23:15

Plangere penala impotriva presedintelui Barack Obama pentru ABUZ DE PUTERE

România Liberă România Liberă,
Plangere penala impotriva presedintelui Barack Obama pentru ABUZ DE PUTERE

John Boehner, presedintele republican al Camerei Reprezentantilor, va intenta o actiune judiciara impotriva presedintelui SUA, democratul Barack Obama, pentru presupusa utilizare abuziva a prerogativelor prezidentiale. continuă pe România Liberă

SUA: Presedintele republican al Camerei Reprezentantilor va formula o actiune judiciara contra lui Obama pentru abuz de putere

John Boehner, presedintele republican al Camerei Reprezentantilor, va intenta o actiune judiciara impotriva lui Barack Obama, pentru presupusa utilizare abuziva a prerogativelor prezidentiale. Nu este vorba de.

PMP a depus plangere penala pe numele lui Tariceanu: Sa-si dea demisia

Presedintele PMP, Elena Urea, a anuntat marti ca PMP a depus plangere penala la DNA impotriva presedinteleui Senatului, Calin Popescu Tariceanu, pentru trafic de influenta in favoarea Dinu Patriciu, pentru ca acesta ii cerea, pe cand era prim-ministru, printr-un biletel colorat, presedintelui Traian Basescu sa intervina la Parchet pentru Patriciu.

Barack Obama asteapta actiuni concrete ale Rusiei pentru stabilizarea Ucrainei

Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, i-a cerut omologului sau rus, Vladimir Putin, actiuni concrete pentru stabilizarea Ucrainei, avertizand, in caz contrar, cu sanctiuni suplimentare. Barack Obama si.

Barack Obama asteapta actiuni concrete ale Rusiei pentru stabilizarea Ucrainei

Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, i-a cerut omologului sau rus, Vladimir Putin, actiuni concrete pentru stabilizarea Ucrainei. Presedintele american a avertizat, in caz contrar, cu sanctiuni.

Barack Obama l-a amenintat pe Putin cu noi sanctiuni daca Rusia nu va stopa intrarea de arme in Ucraina

Presedintele american Barack Obama l-a amenintat, luni, pe Vladimir Putin cu adoptarea de noi sanctiuni daca Rusia nu va stopa intrarea de arme in Ucraina si nu va inceta sustinerea separatistilor, relateaza AF.

Barack Obama l-a amenintat pe Vladimir Putin: Rusia va suporta noi costuri daca nu se retrage din Ucraina

Presedintele american, Barack Obama, l-a amenintat luni pe omologul sau rus, Vladimir Putin, cu adoptarea de noi sanctiuni daca Rusia nu va stopa intrarea de arme in Ucraina si nu va inceta sustinerea .

Barack Obama l-a amenintat pe Vladimir Putin

Presedintele american, Barack Obama, l-a amenintat luni pe omologul sau rus, Vladimir Putin, cu adoptarea de noi sanctiuni daca Rusia nu va stopa intrarea de arme in Ucraina si nu va inceta sustinerea separatistilor.

Barack Obama l-a amenintat pe Vladimir Putin cu noi sanctiuni daca Rusia nu stopeaza intrarea de arme in Ucraina

Presedintele american Barack Obama l-a amenintat luni pe omologul sau rus Vladimir Putin cu noi sanctiuni daca Rusia nu stopeaza intrarea de arme in Ucraina si sprijinul pe care il acorda separatistilor, scrie AFP.

Avertismentul dat aseara de Barack Obama. Trebuie sa fim vigilenti. Insurgentii sunniti irakieni ameninta si alte state

Presedintele american Barack Obama a avertizat, intr-un interviu difuzat duminica, in legatura cu pericolele pe care le creeaza ofensiva fulgeratoare a insurgentilor sunniti in Irak la adresa stabilitatii .

Barack Obama avertizeaza ca insurgentii sunniti din Irak ameninta si alte state

Presedintele american Barack Obama a avertizat, intr-un interviu difuzat duminica, in legatura cu pericolele pe care le creeaza ofensiva fulgeratoare a insurgentilor sunniti in Irak la adresa stabilitatii intregii regiuni. Jihadisti din cadrul gruparii Statul Islamic in Irak si levant SIIL), care au lansat o ofensiva-fulger in Irak pe 9 iunie, isi consolideaza pozitiile in vestul tarii, la frontiera cu Siria, o zona in care vor sa proclame un califat.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2317 seconds )