Libnet.ro
UNICEF

05:15

Plangerea facuta impotriva Laurei Codruta Kovesi de procurorii DNA revocati din functii

Adevărul Adevărul,
Plangerea facuta impotriva Laurei Codruta Kovesi de procurorii DNA revocati din functii

Procurorul sef DNA, Laura Codruta Kovesi, a solicitat revocarea din functie a procurorilor Mihaela Iorga Moraru si Nicolae Marin, dupa ce acestia au depus o plangere impotriva acesteia la Inspectia Judiciara. Sesizarea a fost facuta publica de Luju. ro. continuă pe Adevărul

Plangerea care a infuriat-o pe Kovesi. Ce reprosuri ii aduc procurorii DNA

Jurnalistii de la Lumea Justitiei. ro publica pe site plangerea formulata impotriva Laurei Codruta Kovesi de procurorii DNA Doru Tulus si Mihaela Iorga Moraru, pe care incearca sa-i elimine.

Laura Codruta Kovesi, atacata din toate partile. Ce acuzatii i se aduc

Un fost demnitar i-a adus acuzatii destul de grave Laurei Codruta Kovesi. Ingrid Mocanu o acuza pe sefa DNA de abuz in serviciu si instigare la represiune nedreapta. Domnia sa voia sa scoata acele.

Laura Codruta Kovesi a facut cerere de revocare din functie a procurorilor Mihaela Moraru Iorga si Doru Tulus / Fostul sef al sectiei a II-a din DNA si alti doi procurori au facut plangere la CSM impotriva lui Kovesi

Laura Codruta Kovesi a facut cerere de revocare din functie a procurorilor Mihaela Moraru Iorga si Doru Tulus, fostul sef al sectiei a II-a din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie, iar Tulus si alti doi procurori i-au facut sesizare Codrutei Kovesi la CSM, transmite Antena 3. Motivul cererii de revocare ar fi ca Doru Tulus este cercetat penal in cadrul anchetei declansate dupa aparitia in presa a inregistrarilor cu Laura Codruta Kovesi. UPDATE: Potrivit informatiilor Hotnews, Parchetul General a dispus ieri incetarea delegarii celor doi procurori pe functii de sefi de serviciu in cadrul DNA.

Motivele oficiale ale revocarii procurorilor DNA Doru Tulus si Mihaela Moraru Iorga: Tulus a solutionat dosare penale in care era implicata o persoana cu care avea raporturi civile / Mihaela Moraru Iorga nu a inregistrat un denunt

Procurorii Doru Tulus si Mihaela Moraru Iorga au fost revocati din functia de sefi de serviciu in cadrul DNA, la solicitarea Laurei Codruta Kovesi, din cauza ca primul a solutionat dosare penale in care era implicata o persoana cu care avea raporturi civile, existand astfel o suspiciune rezonabile ca impartialitatea sa este afectata, iar cel de-al doilea nu a inregistrat un denunt si nu l-a prezentat spre repartizare procurorului sef al Sectiei din care facea parte, precizeaza Directia Nationala Anticoruptie, la solicitarea Hotnews. ro.

Procurorii DNA, in sesizarea catre Inspectia Judiciara: Kovesi s-ar fi implicat in ancheta si ar fi incercat intimidarea magistratilor

Cei trei procurori DNA care au sesizat Inspectia Judiciara referitor la exercitarea cu rea credinta a atributiilor, sustin ca sefa DNA s-a implicat in ancheta si a incercat intimidarea magistratilor, scopul unic al dosarului privind inregistrarile fiind de depistare a celui care le-a facut.

Deputatul PSD Ioan Munteanu, trimis in judecata de procurorii DNA. El este acuzat ca ar fi primit mita 400.000 de euro

Nou lider de grup al deputatilor PSD, Ioan Muntean, a fost trimis in judecata sub control judiciar, vineri, de procurorii anticoruptie, intr-un dosar de trafic de influenta si spalare de bani. El este acuzat ca ar fi primit mita 400. 000 de euro, dupa ce ar fi cerut unui om de afaceri 5% din valoarea contractelor incheiate intre firma acestuia si o societate comerciala cu capital majoritar de stat.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1992 seconds )