Libnet.ro
UNICEF

17:30

Planul lui Traian Basescu de subjugare a justitiei

Antena3 Antena3,
Planul lui Traian Basescu de subjugare a justitiei

Il cheama Iulian Dragomir, este judecator la inalte Curte de Casatie si Justitie ICCJ) si in pixul lui stau mandatele de siguranta pe interceptare nationala pentru siguranta statului. Iulian Dragomir. continuă pe Antena3

UPDATE Consiliul Superior al Magistraturii: Victor Ponta si Monica Macovei au afectat independenta justitie. La fel si Traian Basescu

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii CSM) a decis, joi, sa isi asume rapoartele Inspectiei Judiciare IJ) prin care s-a stabilit ca premierul Victor Ponta si europarlamentarul Monica Macovei au afectat independenta justitiei prin anumite declaratii facute in public. Surse judiciare au precizat insa ca si declaratiile lui Traian Basescu ar fi afectat independenta magistratilor, chiar daca din raportul IJ a reiesit contrariul.

Elena Udrea: PMP ii va adresa o invitatie formala presedintelui Traian Basescu de a se alatura proiectului

Presedintele Partidului Miscarea Populara PMP), Elena Udrea, a anuntat sambata, ca la sedinta Consiliului Executiv National al partidului de saptamana viitoare va fi adoptat un document prin care i se va adresa presedintelui Traian Basescu o invitatie formala presedintelui Traian Basescu de a se alatura proiectului Miscarea Populara.

Ion Cristoiu: Cristian Preda ii va da ordine membrului simplu al PMP care va fi Traian Basescu

In editorialul publicat astazi pe blogul sau, Ion Cristoiu apara principiul binelui rasplatit tot cu bine si vorbeste despre atitudinea europarlamentarului Cristian Preda fata de Traian Basescu. Cristoiu.

Klaus Iohannis se muta in curtea lui Traian Basescu. Presedintele ales va ocupa Vila Lac 2, pana la eliberarea actualei resedinte prezidentiale

Pe 21 decembrie, Klaus Iohannis se va muta in aceeasi curte cu Traian Basescu, in Vila Lac 2. Acolo va astepta pana cand Basescu ii va elibera resedinta prezidentiala, Vila Lac 3. Surse PNL sustin ca.

Traian Basescu ar putea deveni presedintele PMP pe 21 martie 2015

Traian Basescu ar putea deveni presedinte al Partidului Miscarea Populara in primavara anului viitor. Congresul PMP a fost stabilit pentru data de 21 martie 2015, posteaza www. stiripesurse. ro. intre timp,.

Elena Udrea asteapta un nou membru in PMP: pe Traian Basescu

Presedintele Partidului Miscarea Populara PMP), Elena Udrea, a anuntat sambata, la Baile Tusnad, judetul Harghita, ca la sedinta Consiliului Executiv National al partidului de saptamana viitoare va fi adoptat un document prin care i se va adresa o invitatie formala presedintelui Traian Basescu de a se alatura proiectului Miscarea Populara.

Gigi Becali isi calca din nou demnitatea: inca spera gratierea de la presedintele Traian Basescu

Gigi Becali nu a incetat sa spere ca va fi gratiat de presedintele Traian Basescu, desi acesta l-a refuzat sau pur si simplu l-a ignorat in aceasta problema.

Gigi Becali isi calca din nou deminitatea: inca spera gratierea de la presedintele Traian Basescu

Gigi Becali nu a incetat sa spere ca va fi gratiat de presedintele Traian Basescu, desi acesta l-a refuzat sau pur si simplu l-a ignorat in aceasta problema.

Presedintele Traian Basescu reclama legea retrocedarilor la Curtea Constitutionala

Presedintele Traian Basescu reclama legea retrocedarilor la Curtea Constitutionala CCR), potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale. Astfel, presedintele face o sesizare de neconstitutionalitate pe.

Presedintele Traian Basescu reclama la CCR Legea Retrocedarilor

Presedintele Traian Basescu a reclamat la Curtea Constitutionala legea retrocedarilor, anunta Administratia Prezidentiala. Presedintele sesizeaza lipsa de constitutionalitate pe articolul 6 alin. 1) din Legea nr. 165/2013 privind masurile pentru finalizarea procesului de restituire, in natura sau prin echivalent, a imobilelor preluate in mod abuziv in perioada regimului comunist in Romania, precum si pentru prorogarea unor termene.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )