Libnet.ro
UNICEF

22:15

Ce planuri are Simona Halep dupa eliminarea de la Australian Open

România Liberă România Liberă,
Ce planuri are Simona Halep dupa eliminarea de la Australian Open

Jucatoarea Simona Halep, locul 2 WTA, eliminata in primul tur al Australian Open, a declarat ca intentioneaza sa participe atat la turneul de la Dubai, din 15-20 februarie, cat si la Qatar Open de la Doha, din 21-27 februarie, dupa ce anul trecut a ales doar una dintre cele doua competitii, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Ce planuri are Simona Halep, dupa eliminarea de la Australian Open

Jucatoarea Simona Halep, locul 2 WTA, eliminata in primul tur al Australian Open, a declarat ca intentioneaza sa participe atat la turneul de la Dubai, din 15-20 februarie, cat si la Qatar Open de la Doha, din 21-27 februarie, dupa ce anul trecut a ales doar una dintre cele doua competitii, informeaza Mediafax.

Ilie Nastase, mesaj pentru Simona Halep dupa infrangerea de la Australian Open

Ilie Nastase a reactionat dupa infringerea Simonei Halep din turul 1 de la Australian Open in fata chinezoaicei Shuai Zhang, scor 4-6, 3-6. Trebuie sa stea deoparte o perioada si o sa-si revina. S-a adunat.

Simona Halep, discurs de resemnare dupa infrangerea cu Shuai Zhang: Mai mult nu se putea

Iata mai jos ce a declarat Simona Halep dupa eliminarea din primul tur la Australian Open, una dintre marile surprize ale turneului de la Melbourne alaturi de iesirea din competitia masculina a lui Rafael Nadal.

Ce a declarat Simona Halep, dupa infrangerea in primul tur al Australian Open

Simona Halep, locul 2 WTA si cap de serie numarul 2, si-a exprimat, marti, ingrijorarea pentru pierderea meciului cu chinezoaica Shuai Zhang, in primul tur al Australian Open, insa a precizat ca isi propune sa ramana motivata pentru competitiile urmatoare.

LIVE Simona Halep debuteaza marti dimineata Australian Open (10:00)

Simona Halep, a doua favorita a turneului feminin de la Australian Open, va debuta in competitia de la Antipozi marti dimineata sesiunea de seara la Melbourne).

Simona Halep debuteaza marti dimineata Australian Open

Simona Halep, a doua favorita a turneului feminin de la Australian Open, va debuta in competitia de la Antipozi marti dimineata sesiunea de seara la Melbourne).

Simona Halep va juca in turul 1 cu o chinezoaica la Australian Open

Simona Halep a aflat sambata dimineata numele adversarei venite din calificari pe care o va intalni in primul tur de la Australian Open.

Simona Halep isi ia adio de la Australian Open dupa primul tur. O elimina o chinezoaica fara victorie pana acum intr-un Grand Slam

Simona Halep a fost eliminata, marti, in primul tur la Australian Open de Shuai Zhang, o jucatoare ajunsa pe tabloul principal in urma calificarilor si care nu mai castigase pana acum niciun meci intr-un turneu de Mare Slem in cele 14 tentative de pana acum.

Cand va disputa Simona Halep primul meci de la Australian Open

Jucatoarea Simona Halep, numarul 2 WTA, se va confrunta, marti dimineata, incepand cu ora 10. 00, cu jucatoarea chineza Shuai Zhang, numarul 132 WTA, in primul tur de la Australian Open.

Cu cine va juca Simona Halep in primul tur la Australian Open

Jucatoarea Simona Halep, locul 2 WTA si cap de serie numarul 2, o va intalni pe sportiva chineza Shuai Zhang, locul 132 mondial, venita din calificari, in runda inaugurala la Australian Open, primul Grand Slam al anului. Mediafax aminteste ca cele doua s-au mai intalnit o singura data, in 2012, la Indian Wells, in primul tur, cand romanca s-a impus, scor 6-1, 6-1.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2257 seconds )