Libnet.ro
UNICEF

07:46

Cand va disputa Simona Halep primul meci de la Australian Open

România Liberă România Liberă,
Cand va disputa Simona Halep primul meci de la Australian Open

Jucatoarea Simona Halep, numarul 2 WTA, se va confrunta, marti dimineata, incepand cu ora 10. 00, cu jucatoarea chineza Shuai Zhang, numarul 132 WTA, in primul tur de la Australian Open. continuă pe România Liberă

Simona Halep va juca in turul 1 cu o chinezoaica la Australian Open

Simona Halep a aflat sambata dimineata numele adversarei venite din calificari pe care o va intalni in primul tur de la Australian Open.

Simona Halep debuteaza marti dimineata Australian Open

Simona Halep, a doua favorita a turneului feminin de la Australian Open, va debuta in competitia de la Antipozi marti dimineata sesiunea de seara la Melbourne).

Cu cine va juca Simona Halep in primul tur la Australian Open

Jucatoarea Simona Halep, locul 2 WTA si cap de serie numarul 2, o va intalni pe sportiva chineza Shuai Zhang, locul 132 mondial, venita din calificari, in runda inaugurala la Australian Open, primul Grand Slam al anului. Mediafax aminteste ca cele doua s-au mai intalnit o singura data, in 2012, la Indian Wells, in primul tur, cand romanca s-a impus, scor 6-1, 6-1.

Errani, Stephens, Pavliucenkova si Schmiedlova au fost eliminate in primul tur la Australian Open

Jucatoarele Sara Errani, Sloane Stephens, Anastasia Pavliucenkova si Anna Karolina Schmiedlova, care se numarau printre favorite la Australian Open, au fost eliminate, luni, in runda inaugurala a primului Grand Slam.

Simona Halep, vedeta in New York Times. Americanii dezvaluie de ce a acceptat Darren Cahill sa o antreneze

Simona Halep va incepe Australian Open, din postura de numar 2 WTA, iar acest lucru o face vedeta in ochii presei din toata lumea.

Veste buna pentru Simona Halep. Adversar facil in primul tur la Australian Open

In primul tur la Australian Open Halep va juca impotriva chinezoaicei Shuai Zhang, venita din calificari, locul 132 WTA. Cistigatoarea acestui meci va juca in turul doi cu invingatoare meciului Alize Cornet -.

Australian Open: S-a anuntat programul zilei de luni. Care e prima jucatoare din Romania care intra in competitie si cand joaca Simona Halep

Luni incepe primul Grand Slem al anului 2016, cel de la Melbourne, organizatorii anuntand meciurile din programul primei zile.

Simona Halep, un pariu sigur in primul tur la Australian Open

Simona Halep va incepe marti la Australian Open cu o chinezoaica in fata careia nu are voie sa piarda.

Simona Halep o va intalni pe Shuai Zhang in primul tur la Australian Open

Simona Halep, locul 2 WTA si cap de serie numarul 2, o va intalni pe sportiva chineza Shuai Zhang, locul 132 mondial, venita din calificari, in runda inaugurala la Australian Open, primul Grand Slam al anului.

Din Melbourne, Simona Halep vorbeste despre dorita schimbare de atitudine: Pentru un Slam, ai nevoie de curaj mental. Lucrez la asta cu Darren, ma ajuta mult. Schimbarea in 2016 este de atitudine

Simona Halep a vorbit cu Treizecizero la Melbourne despre comunicarea excelenta cu Darren Cahill, despre relaxarea si schimbarea de atitudine cu care abordeaza 2016, despre curajul mental care ii lipseste pentru a castiga un turneu de Grand Slam si a descris foarte plastic pragul dintre victorie si infrangere: Sunt tot eu, aceeasi, cea care trece prin ambele. Favorita 2 la Melbourne, Simona debuteaza marti la Australian Open, intr-un meci contra chinezoaicei Shuai Zhang.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )