Libnet.ro
UNICEF

27 Mai.

Planurile strainilor pentru Romania: O fundatie patronata de Printul Charles vrea sa cumpere circa 100.000 de hectare de padure in tara noastra pentru a o proteja de taieri masive si exploatare forestiera

B1 B1,
Planurile strainilor pentru Romania: O fundatie patronata de Printul Charles vrea sa cumpere circa 100.000 de hectare de padure in tara noastra pentru a o proteja de taieri masive si exploatare forestiera

Fundatia Conservation Carpathia FCC), o fundatie patronata de Printul Charles al Marii Britanii vrea sa cumpere aproximativ 100. 000 de hectare de padure in Romania, pentru a salva habitatul si a crea una dintre. continuă pe B1

Medalie de aur pentru Romania la Europenele de la Tbilisi

Inotatoarea Claudia Maria Gadea a adus prima medalie de aur pentru Romania la Festivalul Olimpic al Tineretului European FOTE) de la Tbilisi, luni, in proba de 400 m mixt. Gadea a fost cronometrata.

Planurile Turciei pentru lupta impotriva teroristilor de la Stat Islamic

Turcia nu intentioneaza sa trimita trupe terestre in Siria pentru a lupta impotriva gruparii jihadiste Statul Islamic SI), anunta premierul Ahmet Davutoglu, relateaza BBC News online, conform.

Felicitari sportivilor romani! Doua medalii de bronz pentru Romania la Campionatele Mondiale de kaiac-canoe

Sportivii romani au cucerit doua medalii de bronz, duminica, la Campionatele Mondiale de kaiac-canoe pentru juniori si tineret Under-23) din Portugalia, de la Montemor-o-Velho. Paula Postaru a luat bronzul in.

Aur pentru Romania la patru rame fara carmaci

Romania a obtinut azi medalia de aur in proba de patru rame fara carmaci masculin, cu timpul de 6:10:64, la Campionatele Mondiale de canotaj Under-23 de la Plovdiv.

Grupa dificila pentru Romania la Mondialul din 2018

Azi la Sankt Petersburg s-au tras la sorti grupele pentru Capmionatul Mondial de Fotbal din 2018.

Canotaj: Aur pentru Romania la patru rame fara carmaci masculin, la Mondialele Under-23

Romania a obtinut medalia de aur in proba de patru rame fara carmaci masculin, cu timpul de 6:10:64, la Campionatele Mondiale de canotaj Under-23 de la Plovdiv Bulgaria), informeaza un comunicat remis .

Felicitari sportivilor romani! Trei medalii de argint pentru Romania la CM de kaiac-canoe pentru juniori si tineret

Sportivii romani au obtinut, sambata, trei medalii de argint la Campionatele Mondiale de kaiac-canoe pentru juniori si tineret, competitie gazduita de Montemor-o-Velho Portugalia), informeaza.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 27 Mai.

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )