Libnet.ro
UNICEF

06:00

Platforma IMGB, inchisa dupa mai bine de 50 de ani de functionare - inca un esec al sud-coreenilor in Romania

B1 B1,
Platforma IMGB, inchisa dupa mai bine de 50 de ani de functionare - inca un esec al sud-coreenilor in Romania

Intreprinderea de Masini Grele Bucuresti, IMGB, isi inchide portile dupa mai bine de 50 de ani de functionare. Ion Anton, presedintele Federatiei Sindicale Metal, a declarat, pentru Adevarul,. continuă pe B1

Platforma IMGB, inchisa definitiv. Ce motiv au coreenii de la Doosan si cat de mare e miza

Dupa mai bine de 50 de ani de functiune, una dintre cele mai mari platforme industriale de masini grele isi va inchide definitiv portile. Decizia a fost deja luata de coreenii de la Doosan, cei care au cumparat platforma in 2006 de lagrupul norvegian Kvaerner-British.

Roxana Ionescu si Tinu Vidaicu s-au casatorit, dupa mai bine de 5 ani de relatie. Primele imagini de la cununia civila. Foto

Roxana Ionescu si Tinu Vidaicu s-au casatorit astazi, 20 februarie! Cei doi au tinut totul ascuns, pana in urma cu cateva momente. Tinu a facut un story in care le-a aratat fanilor frumoasei vedete ca de azi este luata. Ce vestimentatii au ales proaspetii insuratei pentru ziua cea mare? Roxana Ionescu si Tinu Vidaicu s-au .

Stingerea eronata a debitelor stabilite prin decizii de impunere sau cum ne-am intors la o practica nelegala, abandonata de ANAF acum mai bine de 5 ani

La finele anului 2019 si inceputul anului 2020 au reaparut cazurile in care ANAF aloca eronat platile contribuabililor. De obicei, este vorba de sumele achitate cu titlu de contributii sociale si impozit pe salarii care sunt folosite de ANAF pentru a stinge debite stabilite prin decizii de impunere, debite ce nu sunt inca scadente.

Ce sa mananci seara ca sa dormi mai bine! Recomandarile nutritionistului Gianluca Mech

Somnul de calitate este extrem de important pentru starea noastra generala de sanatate, deoarece reduce riscul aparitiei anumitor boli cronice, stimuleaza sistemul imunitar si mentine creierul si digestia sanatoase.

Tara care functioneaza de mai bine de un an fara guvern

In Belgia, care functioneaza fara un guvern de mai bine de un an, inca din decembrie 2018, negocierile pentru a forma un guvern s-au impotmolit si mai tare. Regele Philippe a chemat din nou partidele la consultari.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )