Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tara care functioneaza de mai bine de un an fara guvern

Adevărul Adevărul,
Tara care functioneaza de mai bine de un an fara guvern

In Belgia, care functioneaza fara un guvern de mai bine de un an, inca din decembrie 2018, negocierile pentru a forma un guvern s-au impotmolit si mai tare. Regele Philippe a chemat din nou partidele la consultari. continuă pe Adevărul

Papura: Un meci ciudat, puteam sa-l controlam mult mai bine

Tehnicianul Corneliu Papura a declarat sambata seara, dupa meciul cu Poli Iasi, scor 5-2, ca jocul a fost unul ciudat, pe care Universitatea Craiova l-ar fi putut controla mult mai bine, insa este pozitiv faptul ca echipa sa a marcat cinci goluri in deplasare.

Abi Talent si Selly, umiliti la TV! Cine sunt cei doi pusti care i-au atacat fara mila

Dupa scandalul din lumea muzicii dintre Abi Talent si Alex Velea care a impartit fanii trap-ului in doua categorii, obligandu-i sa aleaga, admiratorii mai mici ai genului au prins curaj si sar la atac. Plini de furie impotriva lui Abi Talent, rezonand astfel cu Velea, si Selly, doi tineri au pasit pe scena Romanii au .

Cine este Cornel, tobosarul fara maini, care i-a lasat fara cuvinte pe jurati. Are o poveste de viata ca un film

Pe scena show-ului Romanii au talent de la PRO TV a sosit o alta poveste pe doua picioare. Pe numele lui Cornel, a impresionat o tara intreaga cu talentul sau deosebit, ambitia si maretia de a face lucruri pentru ceilalti. Fara maini, dar cu o inima mare, i-a lasat pe jurati fara cuvinte. Cine este .

Parintii isi pot controla mai bine copiii care stau pe Facebook: ce modificari aduce gigantul IT pentru Messenger Kids

Parintii pot avea un control mai mare asupra modului in care copiii lor folosesc Messenger Kids de la Facebook, dupa ce reteaua de socializare a lansat o serie de modificari ale aplicatiei, noteaza blogul din Romania al producatorului de solutii de.

Atentie, soferi! Greseala banala pe care o faci la volan si care te poate lasa fara 1.000 de lei in buzunar

Politia Romana ii avertizeaza pe soferi ca pot primi amenzi usturatoare, daca nu le permit soferilor blocati in intersectii sa iasa din aceasta situatie! Iar amenzile nu sunt deloc de neglijat, dupa cum sustin chiar oamenii legii. Amenzi usturatoare pentru soferii care nu le permit colegilor din trafic sa paraseasca intersectia Ordonanta de urgenta a .

As vrea sa-i spun sotiei ca imi doresc sa faca amor cu un barbat care este mai dotat ca mine. Stiu ca i-ar placea, dar nu stie ca...

Uneori, nu putem intelege anumite decizii pe care le iau barbatii atunci cand vine vorba de partenerele lor de viata.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2482 seconds )