Libnet.ro
UNICEF

08:15

Platforma Turbomecanica, cumparata cu 5,2 mil. euro de un investitor rezidential

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Platforma Turbomecanica, cumparata cu 5,2 mil. euro de un investitor rezidential

Rotar Residence, investitor imobiliar cu capital turc, a cumparat platforma Turbomecanica din Militari, pentru care va plati 5,2 mil. euro. Investitorul turc, care mai are un proiect rezidential de mici dimensiuni in zona Mihai Bravu si este un nume. continuă pe Wall-Street Ro

Platforma Turbomecanica, cumparata cu 5 mil. euro de doi investitori rezidentiali

Robertino Georgescu si Dan Dragulin, investitorii din spatele brandului de proiecte rezidentiale Metropolitan Residence si cei care au cumparat in vara anului trecut terenul de 13,8 hectare al fabricii Policolor din Bulevardul Theodor Pallady din.

Piata de 12 mil. euro in sectorul 1

Asministratia Pietelor din Sector 1 are in plan constructia unui complex multifunctional cu spatii comerciale, piata agroalimentara, birouri si gradinita pe strada Mures. Proiectul are o valoare estimata de 12,6 mil. euro cu TVA.

Tranzactie de 1 mil. euro in Cosmopolis: un investitor a cumparat 32 de garsoniere duble

Un investitor a cumparat, cu un milion de euro, un pachet de locuinte format din 32 de studiouri duble in Cosmopolis. Locuintele au fost cumparate cu scopul exclusiv de a fi inchiriate pentru o perioada de minimum 3-5 ani, randamentul in euro fiind.

Imomadrid si un om afaceri roman investesc 5 mil. euro euro intr-un proiect rezidential

O asociere dintre o firma spaniola, Imomadrid, si omul de afaceri roman Razvan Ivanica construiesc un proiect rezidential de 56 de apartamente in zona Popa Nan din Bucuresti, investitie de peste 5 milioane de euro.

Schweighofer a investit 14 mil. euro intr-o fabrica in Radauti

Grupul austriac Schweighofer a investit 14 milioane de euro intr-o fabrica de grinzi lamelare la fabrica din Radauti, cu o capacitate anuala de 100. 000 metri cubi, in urma investitiei urmand sa fie create 75 de noi locuri de munca.

Adrian Porumboiu, executat silit: bunuri de 1 mil. euro vandute de Finante

Bunuri in valoare de peste un milion de euro ale firmelor detinute de omul de afaceri Adrian Porumboiu au fost scoase la licitatie publica de catre Finantele Publice in contul unor datorii la bugetul de stat ale societatii Comprest SA Vaslui, care nu a.

Grupul Orbis, care a preluat hotelurile Accor, a ajuns la venituri de 169 mil. euro

Orbis, cel mai mare lant hotelier din Europa Centrala, prezent si in Romania, a ajuns la venituri de 169 milioane de euro in 2014, in crestere 3,1%, si un profit net in crestere cu 34,7% fata de 2013.

Eximtur a ajuns la 40 mil. euro: peste jumatate vine din calatoriile de business si evenimente

Agentia de turism Eximtur, condusa de Lucia Morariu foto), a incheiat 2014 cu o cifra de afaceri de 40 de milioane de euro, in crestere cu 9% fata de anul precedent. 63% din suma a fost data de serviciile de business travel si organizare de evenimente.

Ioannis Papalekas detine proiecte imobiliare de 600 mil.euro in Romania. Mai vrea sa cumpere terenuri si o cladire de birouri

Ioannis Papalekas detinea la sfarsitul anului trecut prin intermediul firmei Globalworth un portofoliu imobiliar de 600 milioane euro, excluzand cladirile Unicredit, Nusco Tower si Green Court. Firma mai vrea sa cumpere terenuri si un imobil de.

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )