Libnet.ro
UNICEF

00:07

Plicuri suspecte, trimise la mai multe hoteluri din apropierea stadionului unde se va organiza Super Bowl

Adevărul Adevărul,
Plicuri suspecte, trimise la mai multe hoteluri din apropierea stadionului unde se va organiza Super Bowl

Mai multe plicuri suspecte, care contineau un praf de culoare alba, au fost expediate vineri la cinci hoteluri amplasate in apropierea stadionului din New York, arena unde este programata duminica finala Campionatului de fotbal american din Statele Unite, relateaza AFP. continuă pe Adevărul

Plicuri suspecte, trimise la hoteluri din apropierea stadionului unde va fi Super Bowl. ...

Plicuri continand substante suspecte au fost trimise vineri la cinci hoteluri situate in apropierea stadionului din New York unde este programata duminica finala Campionatului de fotbal american din Statele Unite, precum si la biroul lui Rodolf Giuliani, informeaza Fox News, citat de Mediafax. Autoritatile din statele New York si New Jersey ancheteaza cazul scrisorilor suspecte trimise la hoteluri din jurul Stadionului MetLife din New York. Un alt plic suspect a fost primit la biroul fostului .

Plicuri suspecte, trimise la hoteluri din apropierea stadionului unde se va juca Super Bowl

Plicuri continand substante suspecte au fost trimise vineri la cinci hoteluri situate in apropierea stadionului din New York/New Jersey unde este programata duminica finala Campionatului de fotbal american din Statele Unite, precum si la biroul lui Rudolf Giuliani, noteaza Mediafax.

SUA: Plicuri suspecte, trimise la hoteluri din apropierea stadionului unde va fi Super Bowl

Plicuri cu substante suspecte au fost trimise vineri la cinci hoteluri situate in apropierea stadionului din New York/New Jersey unde este programata duminica finala Campionatului de fotbal american din Statele.

Lista completa a drumurilor inchise. Se circula partial pe A2, restrictii pe mai multe tronsoane din sud-estul tari, porturile din Constanta sunt inchise

Mai multe drumuri nationale, dar si tronsoane din Autostrada Soarelui au fost inchise circulatiei din cauza viscolului si a vizibilitatii reduse, iar pe alte drumuri au fost instituite restrictii de tonaj, potrivit Centrului InfoTrafic. in orele ce urmeaza, este de asteptat sa fie instituite noi restrictii avand in vedere ca, incepand cu ora 6. 00, mai multe judete din sud-estul tarii intra sub avertizare cod portocaliu de ninsori si viscol.

Avertizare COD GALBEN DE VANT pentru mai multe judete din tara

Judetele Caras-Severin, Timis, Sibiu - inclusiv municipiul Sibiu, Valea Oltului si zona de munte - si Botosani se afla sambata sub cod galben de vant, potrivit unor atentionari nowcasting emise de.

Cod Galben de vant in Caras-Severin, mai multe localitati fara curent electric

Mai multe localitati din Caras-Severin au ramas fara energie electrica in urma unor rafale puternice de vant, care bate cu peste 60 km/h.

FBI anunta ca praful trimis hotelurilor din apropierea stadionului unde se va tine Super Bowl era inofensiv

Substanta din plicurile trimise la hotelurile din apropierea stadionului unde se va juca Super Bowl era inofensiva, a anuntat, sambata, FBI. Plicuri continand substante suspecte au fost trimise vineri la cinci.

Cele mai multe locuri de munca, in Bucuresti si Cluj.

Aproape 10. 500 de locuri de munca sunt vacante, la nivel national. Cele mai multe locuri de munca sunt in Bucuresti, Cluj, Arad si Prahova, conform Agentiei pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM), relateaza Mediafax. Citeste si: Germania cauta ospatari si bucatari romani Cele mai multe oferte de munca sunt in Bucuresti 1. 071) si in judetele: Cluj 1. 756), Arad 609), Prahova 606), Sibiu 555), Brasov 518), Harghita 399), Timis 391) si Satu Mare 374). Judetele cu cele mai putine .

Hackerii au spart mai multe conturi de Yahoo Mail

Mai multe conturi de YahooMail au fost sparte de hackeri, a anuntat, joi, compania. Yahoo spune ca a identificat un efort coordonat pentru a patrunde in mod neautorizat pe mai multe conturi de e-mail cu.

Surse: Mai multe organizatii PDL din Mehedinti vor trece in bloc la PMP

Un numar important de consilieri locali, dar si mai multe organizatii locale ale PDL Mehedinti se pregatesc sa faca pasul catre Partidul Miscarea Populara.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )