Libnet.ro
UNICEF

20:30

PMP l-ar sustine pe Nicusor Dan la Primaria Capitalei

Antena3 Antena3,
PMP l-ar sustine pe Nicusor Dan la Primaria Capitalei

PMP l-ar sustine pe Nicusor Dan la Primaria Capitalei, daca toate partidele de dreapta ar face un front comun in acest sens. Liderul PMP Eugen Tomac a anuntat insa ca o decizie va fi luata abia saptamana viitoare. continuă pe Antena3

Nicusor Dan, despre negocierile pentru desemnarea candidatului USR-PLUS: Eu sustin in continuare varianta sondajului

Candidatul sustinut de USR Bucuresti pentru Primaria Capitalei, Nicusor Dan, a aratat luni ca va sustine in continuare ca este nevoie de un sondaj pentru a stabili care va fi candidatul coalitiei USR-PLUS in.

Vlad Voiculescu, dupa discutiile cu Nicusor Dan: Daca nu se ajunge la o concluzie, propun referendum intern pentru desemnarea candidatului la Bucuresti

Birourile nationale ale USR si PLUS ar urma sa reia luni discutiile privind candidatura la Primaria Capitalei, dupa ce la intalnirea de duminica cu Nicusor Dan nu s-a ajuns la nicio solutie privind metoda de desemnare a candidatului. Vlad Voiculescu a precizat ca, in cazul in care conducerile formatiunilor nu vor ajunge la o intelegere, va propune un referendum intern.

Nicusor Dan, despre discutia cu Vlad Voiculescu: Nu am ajuns prea departe Ce urmeaza in negocierile dintre USR si PLUS (VIDEO)

Nicusor Dan, candidat independent sustinut de USR la Primaria Capitalei, a precizat ca negocierile cu Vlad Voiculescu si PLUS nu au avansat in urma discutiilor de duminica si luni. Ca sa punem in.

Planul pe Bucuresti pentru coronavirus. Nicusor Dan: Nu ne putem juca cu vietile oamenilor (VIDEO)

Autoritatile trebuie sa pregateasca rapid Municipiul Bucuresti pentru o eventuala epidemie cu coronavirus, atragatentiaNicusor Dan, Ana Ciceala si Adrian Wiener. Primaria Capitalei trebuie.

Ciolos se burzuluieste catre Nicusor Dan si Vlad Voiculescu

Nicusor Dan si Vlad Voiculescu l-au enervat pe seful PLUS. Ciolos a declarat ca in cazul in care Nic.

Dacian Ciolos ii da ultimatum lui Nicusor Dan: Daca nu se intelege cu Vlad Voiculescu, vor decide conducerile USR si PLUS

Dacian Ciolos, presedintele PLUS, le-a dat marti un ultimatul candidatilor USR si PLUS la Primaria Bucuresti sa gaseasca o solutie pentru a decide candidatul aliantei pana la finalul saptamanii.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )