Libnet.ro
UNICEF

21:45

Rovana Plumb cere sesiune parlamentara extraordinara pentru Codul Fiscal. Ponta vrea sa-l aplice oricum

România Liberă România Liberă,
Rovana Plumb cere sesiune parlamentara extraordinara pentru Codul Fiscal. Ponta vrea sa-l aplice oricum

Presedintele interimar al PSD, Rovana Plumb, considera ca in a doua jumatate a lunii august trebuie convocata o sesiune parlamentara extraordinara pentru Codul Fiscal. continuă pe România Liberă

Rovana Plumb: Trebuie convocata sesiune parlamentara extraordinara pentru Codul Fiscal, in august

Presedintele interimar al PSD, Rovana Plumb, a declarat ca in a doua jumatate a lunii august trebuie convocata o sesiune parlamentara extraordinara pentru adoptarea Codului Fiscal, care trebuie sa intre in.

PNL cere sesiune parlamentara extraordinara pentru votul prin corespondenta

Liberalii solicita convocarea unei sesiuni parlamentare extraordinare pentru adoptarea legii privind votul prin corespondenta, a anuntat, marti, copresedintele PNL, Alina Gorghiu, la finalul sedintei Biroului Permanent al PNL, urmand ca liberalii sa stranga semnaturile necesare pentru solicitare.

PNL cere sesiune parlamentara extraordinara in august pentru votul prin corespondenta

Liberalii solicita convocarea unei sesiuni parlamentare extraordinare, in august, pentru adoptarea legii privind votul prin corespondenta, a anuntat, marti, copresedintele PNL, Alina Gorghiu, la finalul sedintei Biroului Permanent al PNL, urmand ca liberalii sa stranga semnaturile necesare pentru solicitare.

Rovana Plumb cere opozitiei sa pledeze pentru promulgarea Codului Fiscal

Presedintele interimar al PSD, Rovana Plumb, le-a trimis, ieri, liderilor PNL si UDMR o scrisoare prin care le cere sa sustina noul Cod Fiscal, adoptat in unanimitate de Parlament si aflat la promulgare.

Rovana Plumb a cerut ajutorul opozitiei pentru Codul Fiscal (VIDEO)

Rovana Plumb a cerut, joi, ajutorul opozitiei pentru Codul Fiscal, anunta B1 TV. Astfel, Rovana Plumb le cere cere liderilor, Alina Gorghiu si Vasile Blaga, precum si presedintelui UDMR, Kelemen Hunor ,sustinerea .

Ioan Chelaru (vicepresedintele Senatului), la RFI: Posibila sesiune extraordinara pentru Codul Fiscal, in ultima saptamana din august

O sesiune extraordinara a Parlamentului pentru reexaminarea Codului Fiscal e posibila la sfarsitul lunii august, declara, la RFI vicepresedintele Senatului Ioan Chelaru PSD). El spune ca retrimiterea documentului in Parlament de catre presedintele Klaus Iohannis este o surpriza.

Teodorovici: Masurile din Codul Fiscal se vor regasi in economie chiar inainte de 1 ianuarie 2016, fie prin decizie in Guvern, fie prin sesiune parlamentara

Masurile de relaxare fiscala prevazute in noul Cod Fiscal, respins vineri de presedintele Klaus Iohannis, se vor regasi in economie chiar inainte de 1 ianuarie 2016, fie printr-o decizie in Guvern, fie printr-o sesiune parlamentara extraordinara, a declarat Eugen Teodorovici, ministrul Finantelor.

Ce spune Rovana Plumb despre interviul acordat de Zgonea pentru Associated Press

Presedintele interimar al PSD, Rovana Plumb, a declarat, joi, referitor la interviul acordat de Valeriu Zgonea pentru AP, ca social-democratii trebuie sa aiba grija sa nu-si creeze singuri mai multe crize decat e cazul si sa gaseasca solutii ca impreuna sa poata merge mai departe.

Teodorovici: Probabil presedintele retrimite Codul Fiscal

ACTUALIZARE 10:01 Ministrul de finante Eugen Teodorovici a declarat ca nu a gasit astazi o deschidere pentru discutii privind Codul Fiscal cu presedintele Klaus Iohannis, mentionand ca probabil presedintele retrimite Codul Fiscal. * Rovana Plumb cere opozitiei sa pledeze pentru promulgarea Codului Fiscal * Catalin Predoiu: PSD sa ia o pauza de la &171;luptele de cocosi &187; din partid * Ionut Vulpescu: Promulgarea Codului Fiscal - gest de responsabilitate, inclusiv pentru consumul de cultura.

Rovana Plumb: Cea mai mare farsa politica. PNL a votat Codul Fiscal, iar acum il sustine pe Iohannis. Predoiu preia invataturile lui Basescu (VIDEO)

Presedintele interimar al PSD, Rovana Plumb, a declarat, vineri, ca PNL a realizat cea mai mare farsa politica prin jocul dublu pe care l-a facut partidul in privinta noului Cod Fiscal. Este regretabil ca aceste.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2118 seconds )