Libnet.ro
UNICEF

00:07

PNL a decis. Care este termenul limita pentru motiunea de cenzura

Antena3 Antena3,
PNL a decis. Care este termenul limita pentru motiunea de cenzura

Termenul limita pentru depunerea de catre Opozitie a motiunii de cenzura impotriva Guvernului este 10-12 decembrie, a declarat luni seara presedintele PNL, Ludovic Orban. Deci, ca termen limita, 10-12. continuă pe Antena3

Ludovic Orban: 10-12 decembrie este termenul limita pentru depunerea motiunii de cenzura (VIDEO)

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a anuntat luni, in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca termenul limita pentru depunerea motiunii de cenzura este 10-12 decembrie. Pentru ca motiunea sa treaca,.

Ludovic Orban: 10-12 decembrie, termenul limita pentru depunerea motiunii de cenzura

Termenul limita pentru depunerea de catre Opozitie a motiunii de cenzura impotriva Guvernului este 10-12 decembrie, a declarat luni seara, la postul B1 TV, presedintele PNL, Ludovic Orban.

Asistenta concediata de la Spitalul Universitar dupa ce a facut greva foamei: O ntreb pe Sorina Pintea care este raportul Corpului de control si din ce motive nu-l face public

Asistenta Mariana Luceanu, care a facut greva foamei alaturi de colegul sau, Daniel Simion, in semn de protest fata de conditiile improprii din Spitalul Universitar si a fost concediata la inceputul lunii octombrie pe motiv ca a absentat de la locul de munca pe perioada protestului, ii adreseaza public o intrebare ministrului Sanatatii: imi permit s-o intreb public pe doamna ministru Sorina Pintea. care este raportul corpului de control si din ce motive nu-l face public ? De ce la alte spitale raporturile au fost date in cel mai scurt timp posibil, dar nu si la SUUB ?.

Parlamentarii PNL au interdictie sa plece din Bucuresti ntre 5 si 20 decembrie, pentru motiunea de cenzura - surse

Parlamentarilor PNL li s-a spus luni, in sedinta conducerii partidului, sa nu plece din Bucuresti intre 5 si 20 decembrie, avand in vedere ca in jurul datei de 10 decembrie se va depune motiunea de cenzura la adresa guvernului Dancila, au precizat surse politice pentru Hotnews. ro.

Eugen Tomac: Nu cred ca mai avem sanse sa demitem Guvernul pana la 1 Decembrie. Anumiti colegi din Opozitie sustin ca nu este momentul potrivit pentru motiune

Opozitia nu mai are sanse sa darame Guvernul Dancila printr-o motiune de cenzura, declara la RFI presedintele PMP, Eugen Tomac. El nu crede ca PNL si USR vor depune motiunea pana la 1 decembrie. Eugen.

Adevaruri ascunse. invata sa iti calculezi cifra avutiei. Care este destinul tau financiar

Mihai Voropchievici a explicat in emisiunea Adevaruri ascunse tehnica prin care iti poti calcula cifra avutiei. Cea mai importanta este ziua nasterii. Ziua de nastere plus 1, adunam pana ne da o .

Bursucu, iN CULMEA FERICIRII! Care este MOTIVUL? Fanii sunt UIMITI! (FOTO)

Adrian Cristea, cunoscut publicului drept Bursucu, este mai fericit ca niciodata! Prezentatorul de la Kanal D este in culmea fericirii, iar motivul este chiar familia sa! Acesta se simte un barbat.

Care este bilantul Sectiei pentru pentru anchetarea magistratilor, dupa o luna

Parchetul General anunta, vineri, ca Sectia pentru anchetarea magistratilor a inregistrat, la o luna de la operationalizare, 849 de dosare cu peste 1. 300 de procurori si judecatori si a clasat 17 cauze. Totodata, au fost inregistrate 80 de plangeri fata de clasari, scrie Mediafax.

Care este cea mai veche localitate din Romania

Conform istoricilor, orasul Constanta, cunoscut in latina ca Tomis Constantiana, impreuna cu regiunea din jur, este cel mai vechi oras de pe teritoriul Romaniei. Prima atestare dateaza din anul 657 i de Hr.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )